Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Астро-аспекти

28 март – Венера съвпад Сатурн

1 април – Новолуние в 09:26ч в Овен

3 април – Слънце съвпад Меркурий

Луна през седмицата се движи през знаците – Водолей, Риби, Овен и Телец

Благоприятни дни за подстригване – 29, 31 март; 2, 3 април

Благоприятни дни за боядисване на косата –28, 29 март; 1, 2, 3 април

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

28.03.-17:12   29.03.-07:33

31.03.-09:38   31.03.-12:32

02.04.-16:52   02.04.-19:51

Овен – Твърдостта и решителността ще ви помогнат да осъществите плановете си. Ще трябва да разчитате само на собствените си сили. Вашата интуиция ще ви позволи да действате решително, като същевременно избирате най-успешните посоки за прилагане на усилията. Опитайте се да избягвате всичко тайно и задкулисно, не позволявайте да бъдете въвлечени в никакви интриги и конспирации. Всяка прибързаност може да доведе до неуспехи, които могат да навредят на плановете. Но има и нови възможности, за които не бива да се колебаете. Важно е да направите решителна стъпка, за да не пропуснете щастието.

Благоприятни дни – 28.03.
Бъдете внимателни – 31.03.;01, 02.04.

Телец – В началото на седмицата няма място за посредственост, така че каквото и да правите, уверете се, че се справяте по-добре от всички останали. Старайте се да не говорите твърде много, да не критикувате началниците и да не влизате в спорове с колегите, тогава вашите начинания ще бъдат успешни. Важно е да направите свой план и да следвате точките. Такава тактика ще спомогне за своевременното извършване на планираната работа. До края на периода са възможни добри новини. Специално внимание отделете на семейните проблеми.

Morkadis

Благоприятни дни – 29, 30.03.

Бъдете внимателни – 03.04.

Близнаци –  Избягването на проблеми няма да бъде лесно, но те могат да бъдат сведени до минимум, като проявите смелост  и  воля. Време е да смените любовните си тактики с по-енергични, отворени и прогресивни. Без да променяте плановете си, можете да ги промените. Не трябва да се поддавате на бързането, правете всичко подред, фокусирайки се върху детайлите. Добре е да контролирате ентусиазма си. Не се оставяйте да ви движат емоции и не ставайте заложници на импулсивността. Ще можете да намерите отговори на вълнуващи въпроси и за това е важно да слушате интуицията. Така ще намерите изход от всяко затруднение.

Благоприятни дни – 27, 28, 31.03.;01, 02.04.

Бъдете внимателни – 29, 30.03.

Рак – Важно е да не започвате седмицата с активни действия. В първите дни на седмицата е по-добре да не се набивате в очи, да сте по-тихи от водата и по-ниски от тревата. На хоризонта са нови перспективи и възможности. Избягвайте да поемате ненужни рискове, защото успехът в приключенията ще бъде почти нулев. Не поемайте притесненията на други хора. Гледайте си вашата работа и оставете другите сами да се оправят с техните проблеми. Преразгледайте отново плановете и се откажете от остарелите си идеи, за да не губите време и енергия за тези, които са загубили своето значение.

Благоприятни дни –  29, 30.03.; 03.04.

Бъдете внимателни – 31.03.;01, 02.04.

Лъв – Необходимо е да бъдете по-внимателни през новата седмица. Не трябва да бързате да вземате решения, за да не попаднете в задънена улица. Ще изобилства от неприятни хора около вас, така че бъдете избирателни в общуването си. Останете верни на принципите си и не се отклонявайте от избрания път, за да постигнете целите си навреме и да получите награда за работата си. Намерете време да се отпуснете и да се възстановите от стресиращата работна среда. Въпреки трудностите, събитията като цяло ще се развият добре.

Благоприятни дни – 31.03.;01, 02.04.

Бъдете внимателни – 27, 28.03.;03.04.

Дева  – През седмицата ще трябва да проявите способността си да се адаптирате към обстоятелствата. Съсредоточете се върху приоритетите си. Спокойно можете да се занимавате с нови проекти, да учите и разширявате границите, за да не пропускате невероятни перспективи. Въздържайте се да говорите откровено с приятели и близки, дори да са готови да проявят разбиране. Освободете се от неща, които блокират пътя ви към щастието и успеха. Имате достатъчно енергичност и решителност, но е добре да не хабите много енергия за постигане на целите.

Благоприятни дни – 03.04.

Бъдете внимателни – 29, 30.03.

Везни – За щастие тази седмица ще бъде щедра с голямо разнообразие от добри възможности. Не пропускайте възможността да решите най-големите проблеми. Възможно е заради интензивният работен ритъм да се наложи да помислите за промяна на условията на работа. Пред вас могат да се отворят нови пътища. Има шанс плановете ви да бъдат реализирани. Не разкривайте важна информация, която може да се ползва за лична изгода. Ще има някои събития, които ще повлияят положително на личния ви живот.

Благоприятни дни – 28.03.

Бъдете внимателни – 31.03.;01, 02.04.

Скорпион –  Тази седмица ще са необходими много усилия, за да свършите работата си. Звездите ви призовават към максимална предпазливост. Проявете внимание, точност, сдържаност и дипломатичност. Някои хора ще ви изненадат с действията си, дори да смятате, че познавате добре. Не прехвърляйте негодувание и неприятни емоции върху другите. Предстоят събития, които ще оставят след себе си добри впечатления. Мнозина ще намерят щастие и хармония във взаимоотношенията, което означава, че трябва да прекарвате повече време със семейството си.

Благоприятни дни – 29, 30.03.

Бъдете внимателни – 03.04.

Стрелец – Най-вероятно ще бъдат задействани механизми за промяна на енергията. Внезапно може да откриете нови точки на приложение на вашите сили и способности. Фокусирането върху интуицията ще ви спаси от прибързаните действия, които могат да причинят много неприятности по пътя към целите ви. Не стойте дълго в къщи, в свободното си време излизайте по-често, ходете по мероприятия, срещайте се с приятели. Някои представители на знака ще започнат нова глава в живота си. Може да очаквате обещаващи резултати в любовната или финансовата сфера.

Благоприятни дни – 27, 28, 31.03.;01, 02.04.

Бъдете внимателни – 29, 30.03.

Козирог –  През тази седмица ще бъдете много активни и продуктивни във всички въпроси. Трябва да действате възможно най-решително. Мощен катализатор за успех ще бъде способността да се абстрахирате от мненията на другите. Основното нещо сега е да бъдете последователни и да не се нагърбвате със сто неща едновременно. Не са изключени проблеми или трудности в отношенията с приятели. Някои от тях ще се държат напълно непредвидимо. В новите начинания трябва да бъдете малко по-внимателни. Шансовете за успех в любовта ще бъдат много високи.

Благоприятни дни –  29, 30.03.; 03.04.

Бъдете внимателни – 31.03.;01, 02.04.

Водолей – Предстои една много динамична седмица. Ще бъдете много ентусиазирани и пълни с енергия, което ще ви накара да работите непрекъснато и да се стремите да напредвате. Съдбата ще ви позволи да изпълните замисленото по-рано. Марс във Водолей увеличава шансовете ви за постижения или социален успех. Имате нужда от по-добро планиране, когато става въпрос за вашите финанси. Пазете се от изгаряния и порязвания. Трябва да се активирате в сферата на любовта. Лесно ще управлявате емоциите си, а периодът е благоприятен за нови запознанства.

Благоприятни дни – 31.03.;01, 02.04.

Бъдете внимателни – 27, 28.03.;03.04.

Риби – Като цяло ви очаква трудно, но интересно време, с обещаващи възможности, но и опасност от необмислени действия. Изблиците на активност ще бъдат сменени с апатия и безразличие. Връзките могат да бъдат на ръба на краха или да намерят нов живот, ако не ги доведете до конфликт. Трябва да общувате с хората колкото е възможно повече. Някои личности от обкръжението ви ще могат да ви дадат полезни съвети. Трябва да пренаредите ежедневието си, за да постигнете по-добър баланс и по-умерен начин на живот, който е по-съобразен с вашата личност.

Благоприятни дни – 03.04.

Бъдете внимателни – 29, 30.03

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.