Случаят Розуел – първото извънземно, взето в плен от военните

розуел

Случаят Розуел започва през лятото на 1947 г., когато в американския щат Ню Мексико започва силна буря със светкавици и гръмотевици. Много хора виждат в небето странни светлини. След бурята местен фермер заедно със сина си откриват в пасището на фермата безразборно разпръснати метални парчета. Той показва част от парчетата на съседите си, а шерифът на Розуел веднага се свързва с най-близката военно-въздушна база. На мястото е изпратен военен екип. Дотук нищо необичайно. Само че това не е всичко…

На около 2 км от намерените парчета фермерът и военните намират още нещо – машина, частично забила се в земята. Около нея лежат телата на екипажа. Това са същества, облечени в сребристи еластични комбинезони, които изобщо не приличат на хората.

Военните отцепват района, натоварват останките в камион и ги откарват. Ден по-късно в местната преса излиза публикация, че се е разбил летящ диск. На следващия ден обаче в същия вестник се появява съобщение, че това не е нищо друго, освен балон на метеорологичната служба. Разбира се, никой не вярва в тази информация и така се ражда конспирацията „Розуел”. Всичко нататък е мистерия.

Излизат различни разкази и хипотези, основното в тях е екипажът от извънземните. Според местните жители 4-ма членове от екипажа са открити мъртви, но едното същество е било живо и е взето в плен от военните.

Появяват се видеа и снимки, за които се твърди, че са автентични. Официалните власти обаче мълчат. Правителството отрича повече от 50 години тази информация за извънземните. До 2011 г., когато ФБР разсекретява документ, датиращ от 1950 г. В него агент съобщава за откриването в пустинята на 3 летящи чинии, в които имало тела на човекоподобни същества в сребристи костюми. Те били високи около метър.

Преди няколко дни дойде и поредното доказателство. Пред препълнена зала от 10 хиляди зрители в столицата на Мексико учени представиха 2 снимки на извънземни. Експертите твърдят, че фотосите са абсолютно истински. Така случаят Розуел е на път да бъде разплетен.

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

УФОЛОГ ПОКАЗА СНИМКИ НА ИЗВЪНЗЕМНИ, ОТКРИТИ В РОЗУЕЛ (ВИДЕО)

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. Анонимен 9 години ago
    • Анонимен 4 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.