Страшно пророчество: ето какво предрече Ванга за 2021

За нея говорят милиони по света. 24 години след смъртта ѝ предсказанията ѝ вълнуват хора от всички краища на планетата, а неотдавна световните медии дори я нарекоха „Балканския Нострадамус“. Изследователи твърдят, че близо 85% от прогнозите ѝ са изпълнени до този момент. Според тях тя е предсказала атаките на 11 септември в Ню Йорк, цунамито в Япония от 2004 г. и възхода на исляма. Смята се, че е пророкувала още и значителни събития, стигащи чак до 5079 г. – годината, когато щял да дойде краят на света. Тя е българската пророчица Ванга, а ние ще спрем вниманието си на предсказанията, които прочутата врачка от Петрич е направила за 2021 г.

Нашествие на екстремисти

Малко преди да издъхне на 85-годишна възраст, Ванга предсказала, че през 2021 г. „нашествие на екстремисти“ ще залее Европа. По думите ѝ континентът ни щял да бъде изправен пред заплахата от химически атаки от „нашествениците“. Ванга прогнозирала също така и икономическа криза за Европа.

Покушение срещу руския президент Владимир Путин

Опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин е сред прогнозите на ясновидката. По думите ѝ заплахата срещу лидера на Кремъл щяла да дойде от недоволни хора в държавата. Дори има слух, че Путин възнамерявал да се оттегли от поста си по-рано от предвиденото именно заради пророчеството на Ванга. Дали това наистина ще се случи, предстои да разберем.

Катаклизми и природни бедствия

Петричката врачка пророкувала и редица катаклизми и бедствия над света. Според нея съзнанието на хората щяло да претърпи абсолютна промяна. По думите ѝ 2021 г. щяла да бъде белязана от много трудни времена и изпитания за цялото човечество.

Конфликт и омраза на верска основа

Между хората щял да възникне остър конфликт на верска основа. Религиите ще разделят хората помежду им, създавайки напрегнати отношения в целия свят.

Живот в Космоса

В периода около 2021 г. учените ще докажат, че има извънземен живот. Ще стане ясно как животът на Земята се е зародил за първи път. Според пророчествата на Ванга след 200 години човечеството ще влезе в близък контакт със своите духовни братя и сестри от други светове.

Гориво от слънчева светлина

Според ясновидката в близките десетилетия след 2021 г. производството на бензин ще спре, като вместо него човечеството ще се научи да използва слънчевата светлина като гориво. Според описанията на пророчицата автомобилите и влаковете щели да „летят с помощта на слънчев лъч“. Имайки предвид факта, че през последните години темата за слънчевата енергия се дискутира все по-често, прогнозата на Ванга не звучи никак футуристично.

Могъщ дракон ще завладее света

Morkadis

„Могъщ дракон ще завладее човечеството. Трите гиганта ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари. Виждам числата 100, 5 и много нули“ – така звучи едно от най-мистериозните пророчества на Ванга. Според някои тълкуватели трите гиганти са Китай, Русия и Индия. Основният обаче е Китай, чийто символ е именно драконът.

Напоследък голяма част от тълкувателите свързват пророчеството с пандемията от новия коронавирус, тръгнал именно от Китай. Сред най-популярните конспиративни теории е, че китайското правителство е създало коронавируса като био оръжие срещу САЩ и Европа. Според теорията по този начин Китай ще отслаби икономиките както на Северна Америка, така и на страните по целия свят.

източник: woman.bg

Вижте още:

Екстрасенската Ели Логинова разкри какво е съзряла Ванга в Царичина

Снахата на Ванга: Помня, когато каза, че ще има нови болести, които ще поставят на изпитание човечеството

Баба Ванга: Георги Аспарухов е убит!

“Водата ще стане по-скъпа от черното злато, а един ден тя напълно ще изчезне“ – Ванга

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.