Баба Ванга: Георги Аспарухов е убит!

В месеците след ужасяващата катастрофа при прохода Витиня родителите на Георги Аспарухов – Гунди не намират покой и си уреждат няколко срещи с баба Ванга.

Нещата, които научават, са наистина покъртителни. Всичко това се е пазило години наред в дълбока семейна тайна, която за първи път излиза наяве сега – пише „България днес”.

Разкрива го една от близките родственички на Гунди, която пожелала анонимност.

„Гунди действително беше убит. Катастрофата е планирана много добре. Няма нищо случайно. Не си мислете, че този ЗИЛ е излязъл на средата на платното просто ей така” – твърди роднината на Гунди.

Шофьорът на камиона Илия Цветков също е избран много внимателно. Оказва се, че преди това той е убил човек в друг нещастен инцидент на пътя. За да отърве затвора, се съгласява да изпълни „мократа поръчка” на тогавашната власт.

До последно обаче не е знаел, че трябва да погуби футболистите на „Левски” Гунди и Котков. Оттогава бай Илия живее години наред в кошмари, страх от отмъщение и изолация от света. Умира преди няколко години, а последните си дни прекарва, скрит в Самоков – отбелязва изданието.

Роднината на Гунди твърди още, че катастрофата е записана на видео и лентата се пази някъде в Пловдив. Щом инцидентът е записан с камера, значи се е знаело предварително за него – твърди още източникът.

инфо: http://www.epochtimes-bg.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.