Съвети за предпазване от магии и проклятия

Изображение: pixabay.com

1. Укрепете своя духовен щит

Вярвате или не, трябва редовно да се предпазвате от проклятия и магии. Преди много години практикуващите черната магия бяха изолирани в малки общности на Хаити, Африка и Луизиана. Днес черната магия е на световно ниво. Всеки, който завижда на вашия успех, може да наеме практикуващ черна магия в интернет.

Ако духовният ви щит не е укрепен, вие сте уязвими за отрицателна енергия и атаки на черна магия. Той ви задължава последователно да почиствате средата, ума, аурата си и чакрите си. Поддържайте околната среда у дома и на работа чиста. Освен това редовно прекадете у дома със запален градински чай и тамян. Проветрявайте дома по минимум 3 пъти на ден. Пречиствайте въздуха с масло от евкалипт и масло от чаено дърво. Пуснете слънцето да влезе у дома, като дръпнете завесите. В чистите, подредени и слънчеви домове по-трудно се задържа лоша енергия и магии. Изчистете ума си с медитация.

2. Използвайте морска сол

Солта е минерал на земята, който отдавна е приветстван заради способността си да прочиства и филтрира. Солта се ползва в процеса на мариноване и консервиране. Но освен всичко солта се използва за предпазване от магия. На много стари картини са изобразени хора, които правят примка от сол около себе си за защита от черна магия и проклятия. Въпреки че това е безспорно мощно средство, то просто не е функционално, освен ако не планирате да прекарате цял ден седнали в кръга със сол. Страхотната новина е, че солта няма нужда да е в кръгъл пръстен, за да ви осигури защитата от магия, от която се нуждаете. Можете да поръсите морска сол около цялата граница на вашия дом и това ще има същото въздействие. Всеки път, когато сте вкъщи, ще знаете, че сте защитени от проклятия… Можете да използвате ползите от солта и на работното си място. Сложете на бюрото си малка купа със сол на кристалчета. Кристалът ще усили защитния радиус на солта. Можете дори да носите мъничка кутия със сол в джоба или чантата си, за да ви предпази от черна магия.

3. Имайте положителни мисли

Научете как работят мислите. С всяка своя мисъл вие привличате определени неща. Когато вие разсъждавате негативно, привличате лоши събития и сте по-уязвими към магии. Това, което трябва да направите, е да се съсредоточите върху добрите неща, които се случват. Колкото повече научите как работи законът за привличането, толкова по-успешни ще бъдете в спирането на черната магия.

4. Направете си амулет

Амулетът е украшение или предмет, който отбранително отблъсква негативната енергия и черната магия. Амулетите срещу магия могат да бъдат достатъчно малки, за да се носят като бижута или да се крият в джоба ви. Амулетите също могат да бъдат част от интериора на вашия дом или офис. Докато имате амулет в собствеността си, той отблъсква черната магия духове, вампири и всеки, който ви мисли зло. Някои амулети, за които да помислим, са религиозни украшения, религиозни изображения, скъпоценни камъни или малки торбички с магически билки.

5. Забавлявайте се

Въпреки че магията не е шега работа, специалистите в тази област съветват, че най-доброто средство за защита от магии е доброто настроение. Когато се забавляваме и смеем, ние правим се радваме на крепко здраве. Когато сме здрави, в добро настроение и щастливи, ние автоматично си изграждаме силен щит срещу магии и проклятия.

6. Хвърлете магически предмети в течаща вода

Ако се опасявате, че ви е направена магия с определени предмети, не ги дръжте у дома повече. Хванете ги с ръкавици и ги хвърлете по най-бързия начин в течаща вода като река например. Така ще се предпазите от магията.

източник: sanovnik.bg

Morkadis

Вижте още:

Копчетата сбъдват желания! Ето как да си направим амулет от тях

Защо трябва да носите червен конец с 7 възела

Цветовете на очите: Синеоките хипнотизират, кафявите носят в себе си специална енергия

Как да престанем да абсорбираме чуждата негативна енергия

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.