Ако изпитате неприязън към някого в този ден, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек

Луната e в знак Близнаци до 06:30ч на 22 май

Да останете сами не е добре, подходящо е за посещение при роднини или близки приятели. Много е полезно да се правят разходки и кратки пътувания. Необходим е  много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Добро време за общуване. Емоциите са по-повърхностни. Склонност към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Необходимо е да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна.

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: 2 лунен ден от 06:10ч на 20 май до 06:48ч на 21 май

Символ на деня е Рогът на изобилието. Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на своите възможности. Вслушайте се в природните ритми на 2-ри лунен ден, тъй като сега е особено важно да успеете да попаднете в „струята” на деня и да се понесете по вълните, за да живеете леко, радостно и свободно.

Необходимо е повишаване на активната дейност. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Ако отдавна сте искали да промените нещо, сега е удачен момента. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Не бива да допускате негативни емоции.

Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Може да се предприемат в семейството реформи. Всякакви новости, при разумно обяснение, ще бъдат приети без съпротивление и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате конфликтите. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохола. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и начало на диета. В облеклото предпочитайте веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните. Ден, в който трябва да определите кое е полезно и кое вредно за вас в живота. Формулирайте си мислено намерението, че ще определите за себе си какво е полезно и вредно. Разположете се удобно и поставете лявата си ръка върху стомаха.

Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един вид тест. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли показва ползата за това, което мислите. Ако усетите, че се разбунтува, започне да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е полезно за вас. Не бива да ядете каквото ви попадне, но и не се отказвайте от това, което ви се иска. Диетата има благоприятен ефект.

Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, да изпробвате нови техники и пози.

Подстригването подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. Ако се подстрижете в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.