Съществуват ли хора сенки?

хора сенки

Те не са нито призраци, нито човешки същества. Познати са като хората сенки. Според свидетелските описания те са наясно с нашето присъствие и най-вероятно желаят да изпитваме отвращение, страх и паника.

Писмените сведения, отнасящи се до хората сенки, всъщност са доста малко. В повечето случаи странните същества се появявали и изчезвали за много кратко време.Хората сенки не изричат никакви думи. Описват ги като странни на вид и постоянно влизащи и излизащи от физическата реалност.

Според изследователката на паранормални явления Хайди Холис (Heidi Hollis) хората сенки са зли свръхестествени същества. Въпреки че било относително възможно да нараняват хора физически (чрез местене на предмети), те по-скоро предпочитали да нападат чрез страх, който ги хранел енергия.

Много от свидетелите, без значение деца или възрастни, разказват една и съща история. При забелязването на човек сянка, всеки е изпитал необяснимо чувство на страх. Хората сенки никога не се движели и не проговаряли.

В последно време свидетелствата за хора сенки са се увеличили значително. Някои дори твърдят, че са видели очите им, които били кърваво червени. В най-много истории се споменава за огромни силуети, които се появяват от нищото и могат да преминават през стени, което противоречи на законите на физиката.

Този феномен е проучен главно от изследователи на паранормални явления и всички те са съгласни с едно – ако има такива същества, те се хранят с човешка енергия, излъчват негативни вибрации и емоции.

Теориите са безкрайни. От преминаване през различни измерения, през извънземни или пътешественици във времето, до същества от друга реалност, които имат мисия да наблюдават човечеството.

инфо: megavselena.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.