Тази сърцата жена е спасила от смърт над 200 кучета

2

61-годишната Юнг Мюнг Сук от Южна Корея е посветила 26 години от живота си на спасяването на кучета. Досега тя е спасила над 200 кученца и се грижи за всички тях. Сук не е заможна, но въпреки това тя не само се грижи за бездомни кучета, а и купува такива кучета, които биват продавани за храна на ресторанти.

“Моите бебета не са гладни”, гордо заявява Сук. “Тук те могат да си играят и да живеят свободно. „Някои хора  казват: Защо тази жена на средна възраст, която прилича на бездомна,  се усмихва през цялото време”, споделя Юнг. „Просто съм съсредоточила вниманието си върху моите бебета. Аз съм щастлива и здрава”.

3

Сук получава помощ от хора, очаровани от нейната доброта. Въпреки това, тя трябвало да смени къщата си седем пъти заради жалби от съседите. В Южна Корея кучета все още биват убивани за храна. Едва наскоро те са станали популярни като домашни любимци.

Сук не е заможна, но въпреки това тя не само се грижи за бездомни кучета, а и купува кучета, които биват продавани за храна на ресторанти.

инфо: obekti.bg

 Вижте още: 

СОБСТВЕНИЦИТЕ НА КУЧЕТА ИЗГЛЕЖДАТ ПО-МЛАДИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Илиана 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.