Британи Мърфи е отровена от правителството на САЩ?

 

БРИТАНИБащата на Британи Мърфи направи сензационното твърдение, че дъщеря му и звезда от филма Clueless е била отровена, след като е предложила своята подкрепа в качеството на знаменитост на активист, борещ се за истина и свобода срещу правителството на САЩ.

87-годишният Анджело Бертолоти твърди, че преди смъртта си дъщеря му е била следена от сенчести агенти на правителството, които са подслушвали телефона й и са я тероризирали, след като тя открито призовала за подкрепа за човек, разкрил истини за Агенцията за национална сигурност на САЩ. Джулия Дейвис, която в миналото е работила като дубльор на Анджелина Джоли, твърди, че Британи е била преследвана, защото я е защитила. Дейвис твърди още, че тя е била нарочена за „вътрешен терорист“, след като разкрила пропуски в сигурността, позволяващи на терористи да се промъкват в САЩ, докато е работила като граничарка в Калифорния.


Именно тези потресаващите твърдения са причината, която накара бащата на Британи да води отчаяна правна борба за независим токсикологичен доклад на покойната звезда. В новия шокираш доклад се казва, че актрисата може да е била отровена с препарат срещу гризачи или насекоми. Той категорично противоречи с първоначалния доклад на съдебните медици, заключили, че смъртта е настъпила по естествен начин, вследствие на анорексия и пневмония.

На фона на новите разкрития роднини призоваха полицията в Лос Анджелис да започне ново разследване на смъртта на Британи и нейния съпруг, който почина от същите симптоми месеци по-късно. Безжизненото тяло на Британи бе намерено в банята на дома й в Лос Анджелис на 20 декември 2009 г.

инфо: http://www.blitz.bg

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.