Тези исторически личности се споминали, докато правят секс

Преди няколко века италианците разпространявали един мит от уста на уста, който звучал повече като шега: Йоан почина, защото Сатаната го прасна по главата.

Ставало дума за римския папа Йоан XII, за когото се носели легенди, че е починал в нощ на страстни ласки. Той обаче далеч не е единствената историческа личност, за която се говори, че е починал при секс.

И други, известни в миналото лица, са намерили смъртта си между чаршафите.

Папа Йоан XII

2

Според съвременниците на този папа той далеч не е бил толкова благочестив, колкото се изисквало от неговия висок пост. Говори се, че превърнал Латеранския дворец и бордей и поддържал интимни връзки с вдовицата Рене, вдовицата Анна, прислужницата си Стефанета и дори собствената си племенница. Умира от инфаркт след една страстна вечер със Стефанета.

Атила

атила

Вождът на хуните е бил известен и със своя сексуален апетит. Дълго време отказвал да си намери съпруга и да се задоми, а непрекъснато сменял жените в леглото си. Това продължавало, докато не срещнал Илдико. При първата им брачна нощ обаче от носа му започнало да тече кръв. Течението не спряло и довело до смъртта му. Според някои източници обаче Илдико е отровила съпруга си.

Папа Павел II

3

Папа Павел II също е нарушил обета си за безбрачие и според слуховете е поддържал дългогодишна връзка с по-млад мъж. Той умира на 1471 година от сърдечен пристъп, когато е само на 54 година. Тогава се говорело, че бил открит в обятията на по-младия си любовник, а във Ватикана с насмешка се говорело, че папата бил обичан до смърт.

Френският президент Феликс Фор

4

Официалните исторически документи твърдят, че президента Фор е починал при мозъчен кръвоизлив, публична тайна е било, че държавният глава се споминал, докато неговата млада приятелка Маргьорит Стенел му доставяла орални ласки. Имало съмнение, че тя го е отровила и е била изправена пред съда, но по-късно оправдана.

Morkadis

Вицепрезидентът на САЩ Нелсън Рокфелер

5

Въпреки че приближените на вицепрезидента се опитали да прикрият начина, по който си е отишъл от този свят, не успели да запазят тайната му и дори в смъртния му акт било посочено, че при сексуален акт. Издало го посмъртния приапизм, или състояние на постоянна ерекция. Сърцето на Нелсън Рокфелер не издържало, докато бил в леглото със своята секретарка Меган Маршак.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

ЛЮБОВНИЦИТЕ НА ВЛАСТТА ОТ АСПАРУХ ДО ТОДОР ЖИВКОВ

СКАНДАЛНИТЕ ЛЮБОВНИ АВАНТЮРИ, ПРОМЕНИЛИ ИСТОРИЯТА НИ

ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ, КОИТО ЩЕ ВИ НАКАРАТ ДА СЕ ИЗЧЕРВИТЕ

ФАВОРИТКИТЕ ИЗМЕСТВАТ СЪПРУГИТЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.