Тези следи са от превозно средство на 14 млн. години

Снимка: EAST2WEST / sanovnik.bg

Дори и днес, когато науката е толкова напреднала, съществуват мистерии и загадки, които остават неразгадани.  Една от тях са следите от превозно средство на 14 млн. години. Учените спорят, като едни изказват хипотези в подкрепа на това твърдение, докато други са твърдо убедени, че намерените следи не са от автомобил.

Днес се смята, че съвременната техническа цивилизация съществува от няколко века. Въпреки това учените не са в състояние да обяснят откъде в този случай са дошли ясните следи от тежките превозни средства, като тяхното съществуване е доказано дори с изображения на шпионските самолети U2.

Един от водещите руски геолози Александър Колтипин смята, че мистериозните следи, които са били открити във Фригийската долина (Турция), не са резултат от някакъв естествен процес и са оставени от древни превозни средства.

Според него сме се сблъскали със следите и неоспоримото доказателство за съществуването на древна цивилизация, която е възникнала още преди представите ни за създаването на света, тоест според класическата теория на учените досега.

Ученият Колтипин твърди също, че самите следи са твърде дълбоки, за да бъдат оставени от някакво съвременно превозно средство, като максималната им дълбочина на места достига до около метър. Според някои учени откритието датира от хетските и фригийски времена.

Самата находка на следите на превозното средство на 14 млн. години е била направена съвсем случайно по време на експедицията на екипа на Андрей Кузнецов. Откритието е било направено в Турция, а именно във Фригийская долина, като и до днес учените спорят по този въпрос. Подобни следи са били намерени също така в Израел и други страни по света.

И до днес не е ясно дали реално тези следи са били наистина от някакви древни превозни средства или са се получили в резултат на чисто природните действия на земната кора. Съществува мнение и че учените банално не искат да признаят това откритие, тъй като то би поставило под съмнения голяма част от откритията им досега. Изказват се също така различни хипотези, но все още няма неоспоримо доказателство, което да докаже или да опровергае теорията, че това са следи от превозно средство на 14 млн. години.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Конспирация – ХИВ е разработка на секретните служби на САЩ?

Хора в ерата на динозаврите?

Дарвинизмът срещу историята?

„Заявявам, че Земята е куха и обитаема отвътре“

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.