Този личностен тест използва вашето въображение

1

Затворете очи и си представете небето. Добавете всички възможни подробности в картината. Всичко, което можете да видите, ако гледате през прозореца на стаята си или лежите някъде.

Отделете половин минута, за да си представите всичко подробно.

Запомнете как изглежда всичко и в кой момент от денонощието го наблюдавате.

След като направите това упражнение, прочетете по-надолу.

Ако си представихте утринно небе, с бледосиньо небе и може би следи от изгрева, вие сте човек, който се отличава със скромност, оптимизъм и дружелюбност. Хората, които си представят утринно небе, често са перфекционисти, или привърженици на простотата и минимализма.

Ако си представяте обедно небе с характерната дневна светлина, вие сте средностатистически човек, който се отличава със силен интелект. Много хора, които описват дневно небе, ценят повече аналитичния разум и академичните постижения, отколкото творчеството и артистичния талант.
Вие също и екстраверти, обичате да сте в компанията на приятели и познати.

Ако си представяте вечерно или нощно небе, може би със звезди, или с ярък градски преден план, това означава, че сте любители на уединението. Много вероятно е да имате талант в изкуствата, визуални и словесни – писане, рисуване, фотография…

Много от хората, които си представят нощно небе, не се удовлетворени от живота си и гледат песимистично на събитията, смятайки, че трудностите надвишават добрите моменти.

Сега нека разгледаме детайлите, които може да сте добавили във въображаемата картина…

Ако си представяте чисти, бели, пухкави облаци, това означава, че още много неща тепърва ви предстои да преживеете. Мечтаете за дълъг и смислен живот, имате амбиции и мечти, които настоявате да преследвате, за да постигнете щастие и удовлетворение. Вие сте пламенен човек и искате да постигнете нещо, което да оставите след себе си.

Ако сте си представили тъмни дъждовни облаци, може би сте донякъде емоционално нестабилни. Може би често се чувствате самотни или потиснати.

Ако си представяте звезди, това означава, че сте „мечтатели“. Виждате света по-различно от средния човек. Не можете да понасяте нещата, които ви се струват глупави или фалшиви. Имате силно чувство за собствена значимост, дори и да сте с по-ниско самочувствие.

Ако си представяте птици, имате нужда от повече свобода в живота си. Вероятно обичате чувството на независимост и някое от следните неща:
– да пътувате;
– да помагате;
– да влияете на другите.

Може би виждате себе си като лидери по рождение и обичате да усещате признанието и уважението на хората около вас.

Morkadis

Ако небето е празно, няма облаци, звезди, птици или каквото и да е друго, може би имате по-слабо въображение или се нуждаете от простота.

Ако сте си представили в небето нещо необичайно – например прасета или картофи – вие сте спонтанен човек с добро чувство за хумор.

инфо: obekti.bg

Вижте още: 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.