Точен псохологически тест

Китайски метод „9 звезди“ – точна характеристика на личността

Този метод разкрива вашите силни и слаби страни, както и ви дава съвети за поддържане на здравето.

Коя е вашата звезда:
Цифрите показват кой сте сега и какво трябва да направите, за да имате живота, който желаете. Намерете годината си на раждане в таблицата, цифрата над нея разкрива каква е вашата личност.

Звезда 1
Вие сте много комуникативни, емоционални и чувствителни. Често се вглъбявате в себе си и ви завладява меланхолия. Трябва да се борите със собствените си страхове, в противен случай може да се разболеете. Въздържайте се от пристрастяващи навици.

Звезда 2
Вие сте много грижовни. Обикновено, сте страхотни майки, за вас семейството е най-важно. Практични, много търпеливи и готови да се жертвате. Обичате хубавата храна и готвенето. Обръщайте повече внимание на себе си, ако искате да запазите формата си.

Звезда 3
Вие имате голям късмет. Активни сте и не можете да седите на едно място и да чакате живота ви да се промени. Намирате решения дори в най-трудните ситуации. Не можете да се контролирате, понякога се срамувате много от поведението си, съжалявате, че сте наранили някого.

Звезда 4
Родените под тази звезда са много интелигентни, имат и артистични наклонности. Те много приличат на родените под звезда 3, тъй като постигат много неща сами. Обичат да пътуват. Те трябва да обмислят внимателно задачите и да обръщат внимание, когато правят повече от едно нещо наведнъж.

Звезда 5
Тези, които са родени под тази звезда имат голяма воля. Организирани са и могат да бъдат добри лидери. Заради голямата отговорност, която поемат са склонни да се вглъбяват в себе си. Понякога просто наблюдават какво се случва около тях. Важно е да осъзнаят този момент навреме и да потърсят специалист.

Звезда 6
Тези, хора се характеризират с повече мъжки качества. Те са трудолюбиви и имат силна воля. Те могат да бъдат добри шефове. Често преминават границите и съжаляват за това как са се държали или са разговаряли с другите.

Звезда 7
Тези хора са романтични и безгрижни. Изглежда че трудно се адаптират към трудните ситуации в живота, но това не е така. Материалните блага не са толкова важни за тях. Те трябва да осъзнаят, че колкото повече дават, толкова повече получават.

Звезда 8
Те изглеждат доста затворени, но се разкриват пред тези, които ги предразполагат. Понякога, работят твърде много и забравят, че освен работата има и други неща в живота. Те трябва да се научат да се отпускат и да се радват на нещата от живота.

Звезда 9
Тези хора са активни, ентусиазирани и волеви. Те намират правилните решения. Склонни са да нараняват хората, без да го осъзнават.

Morkadis

Този невероятен китайски метод “9 звезди” ще ви изненада със своята точност.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Коя жена крие нещо от вас-Тест за откриване на лъжеца

Тест, който разкрива тайните на Вашето подсъзнание!

Този цветови тест ще разкрие каква е психическата ви възраст

Древен самурайски тест разкрива какъв човек сте по свития юмрук

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.