Три начина да отворите вратата към своето подсъзнание

подсъзнание

Подсъзнанието – това е силата, която казва на сърцето ви как да бие, кога да спира, кога да чувствате глад.

А как да го накараме да ни слуша?

1. Медитация и визуализация

Ние всички сме чували за ползите от медитациите. Всичко, което трябва да знаете е, че когато медитирате, вие размивате границата между съзнанието и подсъзнанието, и се задейства някакъв процес на интеграция.

Веднага след като се отпуснем, ние свързваме подсъзнанието и съзнанието, докато в края на краищата те се обединят и ние преминем в състояние на свръхсъзнание.

Именно по време на този процес ние можем много лесно да се освободим от старите парадигми и да установим нови. Просто визуализирайте своите намерения по време на медитация. Цялата лична парадигма – това е история, която ние постоянно подсъзнателно си разказваме, докато не стане реална. Дошло е време да се напише нова история с по-щастлив край.

2. Хипнотерапия

Хипнозата работи като медитацията, а единствената разлика е, че някой ще ви води крачка по крачка.
Много хора смятат, че медитацията и визуализацията не работят, защото те са разсейват, техните телефони звънят или просто не мога да разберат как да се отпуснат. Един добър хипнотерапевт може да ви помогне във всички тези неща.

Най-вероятно той ще изключи телефона ви в началото на сеанса. Неговият спокоен глас и инструкции ще ви държат вас в центъра на вниманието, а заедно с факта, че най-вероятно вие сте платили пари за това, ще ви направи много по-концентрирани.

Той ще ви научи как да се отпускате в среда, в която да можете да се почувствате по-спокойни.

Има и други методи, както и много медитации и хипноза безплатно онлайн.

3. Сън

Вие заспивате с мисли за работата, за борбата с любимия човек, с всички задачи, които трябва да свършите утре, или просто за самотата?

Това е лош навик, който ни учи да се борим и да се страхуваме от това, което мразим, вместо да се съсредоточим и да създаваме това, което обичаме. Това е особено печално, защото в съня си директно пращате идеи в подсъзнанието си.

Morkadis

Когато заспивате, мислете за това, което искате. Представете себе си с любимия човек, визуализирайте себе си, вашата перфектна работа, мислете за почивката на мечтите си. Това ще започне да изпълва подсъзнанието ви с позитивизъм.

Вие ще се събудите на следващия ден, чувствайки се страхотно, а подсъзнанието ви ще започне да работи за постигането на тези позитивни цели.

Автор: Кайл Дейвидсън

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.