Универсални ритуали за сбъдване на желания и успехи

свещ

Ритуалите, известни ни благодарение на врачки и гадателки от близкото минало, са повече от мощни. С тяхна помощ можем сами да си помогнем в стремежа към успех. Те идват на помощ и при сбъдването на най-съкровените ни желания.

Известният плосък камък с отвор е познато още като Птичи Бог. Той е талисман за щастие, поверието е, че изпълнява и желания. Носи се в портфейла или на каишка на шията. Тайната на талисмана обаче остава скрита.

За да се активира, трябва да погледнете през дупката на камъка и да визуализирате в нея желаните от вас събития. След това до положете в юмрука си и го затоплете. Силата, с която го стискате и топлите, ще бъде използвана за въплъщаването на вашите мечти в реалността.

Ритуал с въже или конец

Сдобийте се с парче здраво бяло въже или конец. Хванете го с двете си ръце от двата края и дърпайте с всички сили в различни посоки. През цялото време трябва да си представяте, че желанието ви навлиза в него. След това трябва да омотаете въженцето около свещ, която ще запалите. Оставете я да изгори до края, а след това съберете изгорелите остатъци и ги увийте в нещо подходящо. Полученото е талисманът ви, който трябва да пазите, докато желанието не се изпълни.

Има и друг вариант. Не изгаряйте въжето, а го носете винаги със себе си. От време на време си говорете с него и го дърпайте, както в началото. Това ще възобновява силата му всеки път и ще добави устременост по пътя към постигането на желанията си. Когато мечтата стане реалност, срежете въженцето по средата. Така пускате на свобода натрупаната в него енергия, която до този момент ви е помагала.

Ритуал с перо

Ако се стремите към успех в делата си, то се сдобийте с перо от птица. Сивото перо помага в службата и в кариерното си развитие. Черното перо пази от врагове и недоброжелатели. Бялото дарява с покровителство от висшите сили. Цветовете също имат значение – червеното или розово носят любов, синьото – здраве, а зеленото – пари. Перото от сврака носи успехи във финансовия сектор, а това от врабче ви помага да успеете в деловите отношения. За да имате по-голяма възприемчивост в ученото ви е нужно перо от врана или бухал. Пауновото дарява със слава и бързи успехи, а това от петел – възстановява здравето и дава носи сили.

За да активирате магическите способности на перото, е нужно да го активирате със следните думи: Мафафуа занги дие аргмафон. Заклинанието е универсално и се използва за всякакви желания. Перото действа само, когато го носите непрестанно с вас.

Свещ на желанията

За ритуала са ви нужни бяла, червена, оранжева, жълта, зелена, синя, виолетова и небесносиня свещи. Ако се затруднявате с откриването им, може да използвате само бяла, червена, жълта, зелена и синя. Ритуалът се изпълнява в неделя сутринта. Сложете в голяма чаена чаша бялата свещ, като намалите дължината ѝ така, че да бъде колкото височината на чашата. Другите свещи се палят и, една по една, се накланят поотделно над чашата с бялата свещ. В нея се капва по капка от различните цветове восък. Чашата се пълни с разноцветен восък до нивото на бялата свещ. Свещта на щастието се пали всяка вечер, докато желанието не се сбъдне.

Ритуал за предотвратяване на неуспехи

Когато постигнете исканото, е време да направите и ритуал, който да ви пречи да го загубите. За целта напишете на лист хартия това, което мислите, че ще ви сполети, с една дума и с червен химикал. Това може да е Беда, Тревоги, Неуспех и други. Сдобийте се с жълта и оранжева свещ и ги запалете. След това вземете черен флумастер и начертайте голям кръст върху надписа. Така отстранявате от живота си нежеланата реалност, която предполагате, че може да ви се случи. Листът се пали от пламъка на свещите и се изгаря, докато изричате заклинанието:

Очиствам със свещения огън от всяко зло,
от всяка скверност,
от всяка лоша мисъл,
това, което е било,
това, което ще бъде,
това, което трябва да бъде.
От левия път се махнете, по правия път тръгнете,
всяко зло от всички страни изчезни.

Morkadis

Останалата пепел от листа се събира и се пуска на вятъра. Той ще я разнесе заедно с всички предполагаеми проблеми.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.