Формата на носа издава много за характера на един човек

5

Класически и тесен нос

Личността с класически и тесен нос е човек, който притежава добри организационни умения. Тези хора е добре да ги имате до себе си в моменти на криза. Хората с този вид нос не изпадат в паника, мислят логично и задържат емоциите в себе си. В работата са много ефективни и перспективни.

Широк нос

Широк нос имат хора, които притежават лидерски умения. Такъв нос разкрива силна личност, но не и по отношение на темперамента. Хората с широк нос са умерени, не вземат решения в бързина и имат способността да влияят върху другите. Те са ефективни организатори, и умеят да вдъхновяват другите за действие. Те не обичат да им се казва какво да правят, те винаги владеят ситуацията, добри манипулатори са.

Заоблен нос

В основата е тесен, но по дължина се разширява. Такива носове имат хора, които мислят бързо и действат бързо. Хората с такъв нос са много умни, но и много хаотични. Понякога могат да бъдат агресивни. Смята се, че тези хора се грижат добре за семейството си и са лоялни партньори.

Чип нос

Този повдигнат нос разкрива приветлива и оптимистична личност. Това са хора, които са заобиколени от семейството и приятелите си и се радват на това. Хората с такъв нос са ентусиазирани и обичат да експериментират. Те са отворени за сексуални приключения, Нои умеят да бъдат верни.

Закривен нос

Хората, които имат скосеност на носа надолу, обикновено имат свой начин на живот и не следват други хора. Те нямат нужда от одобрението на другите и повечето са с непокорен характер. Те не се грижат за това, което другите казват за тях и твърдо се придържат към своите убеждения. Най-щастливи са, когато реализират своите цели.

инфо: pik.bg

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. John Smith 7 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.