Художник твърди, че има десетки хибридни деца от извънземна

2

Знам, че много ще ми се смеят, но това, което споделям, е самата истина. Така започва разказът на художника Дейвид Хъгинс, който твърди, че от няколко десетилетия има връзка с извънземна и тя му е родила близо 50 деца.

Американецът споделя и че с извънземната на име Полумесец е загубил девствеността си, когато е бил на 17 години. Неговата история е въплътена в книга и филм със заглавието Любов и летящи чинии.

Режисьор на филма е Брад Ейбрамс, който твърди, че му е било трудно да убеди Дейвид да разкаже историята си.

Художникът споделя, че за първи път е отвлечен от извънземни на 7-годишна възраст. Разказал на родителите си за случката, но тъй като бил дете със живо въображение, те не обърнали внимание на разказа му.

3

След това семейството се преместило от Вирджиния в Ню Джърси, а Дейвид твърди, че отвличането се повторило, когато станал на 17 години. Тогава бил похитен от жена от друга планета, която правила любов с него.

Това не била просто еднократна авантюра, а прераснала в сериозна връзка и след време американския художник станал баща на първото си хибридно дете. Оттогава до сега той твърди, че от връзката му с извънземната са се родили 50 деца.

Той поддържа контакт с инопланетяните, като твърди, че те имат добронамерено отношение към него и дори го поддържат да продължи с производството на бебета.

Хъгинс дори рисува извънземните. Описва телата им като тези на хората, но очите им са прекалено големи, а устни почти липсват. Рисуването е започнало като част от терапията, на която се подлага, а днес вече е много популярна.

Художникът определя изкуството си като форма на импресионизъм, с която ясно показва какво преживява при общуването си с пришълците. Той твърди, че това оставя отпечатъкът не само върху живота му, а и върху изкуството му.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.