“Цветето на живота” – мандала за изпълнение на желанията

3

Днес ще оцветяваме  магическия кръг. Той ще ви помогне да си “спомните” правилното решение …

Да, именно да си спомните, защото източните мъдреци смятат, че цялата информация за нашето бъдеще вече е записана в дълбините на подсъзнанието ни. Запълненият с цветни петна “магически кръг” (така се превежда думата “мандала” от санскритски) ще  събуди от сън нашата спяща интуиция. И така:

1. Включете приятна медитативна музика, запалете свещ или лампа с аромат, останете сам. Затворете очи, освободете се от мислите, които ви тревожат,  отпуснете се. После формулирайте въпроса, който ви вълнува: “Ще получа ли повишение в службата”, “Правилно ли постъпвам с любимия човек” и т.н.

2. Започнете да оцветявате мандалата. Можете да използвате акварел, маркери, химикалки или цветни моливи. Основното правило на оцветяване – няма правила! Рисунката ще се счита за завършена, когато няма какво да добави към нея.

3. Сега трябва да изрежете мандалата и да и намерите такова  място, за да може през деня, когато я забележите, да можете да си спомните за вашата цел или желание.

4. Mандалата трябва да остане там дотогава, докато се  изпълни вашето желание. След като ситуацията бъде разрешена, мандала трябва да бъде нарязана или изгорена.

инфо: bg.checkonline4you.com

Вижте още: 

СМЕЕЩИЯТ СЕ БУДА ПРИВЛИЧА ЩАСТИЕТО И БОГАТСТВОТО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.