Цветът разказва

 цвят

Известно е, че цветът силно влияе на нашата психика. В същото време цветовите предпочитания могат да разкажат много за личността на човека. За целта е достатъчно да направите следния тест.

Представете си осемте цвята: червен, жълт, син, зелен, кафяв, виолетов, сив и черен. След това разположете цветовете по реда на намаляване на симпатиите ви към тях.

Това е най- красивият цвят

Този също е хубав

Напълно приятен

Повече или по- малко симпатичен

Нормален

Нищо особено

Не ми харесва

Най- отвратителния

А сега разшифровайте резултата:

Червен

Ако в теста стои на първите места означава, че сте агресивен човек с качества на лидер. Ако червеният цвят заема в класацията трето или четвърто място, това е признак, че сте удовлетворени от работата и семейния живот. Ако червения цвят стои на последните четири места в теста това означава,че сте прекалено срамежлива натура и страдате от различни комплекси.

Жълт

Morkadis

Поставен на първите две места говори, че вие сте оптимист. Човек, който обича живота. Ако жълтия цвят заема едно от последните места в теста означава,че сте песимист или се намирате в депресия.

Син

Този цвят символизира покоя, чувството за удовлетворение от себе си и околните Ако стои на първите три места означава,че животът ви върви нормално. Когато се намира на четвърто или по-долно място предсказва,че вашите сили са на привършване и вие сте на границата на криза.

Зелен

Предпочитанията на този цвят свидетелства за стремеж за завоюване на признание да се харесате. Ако този цвят обаче стои в теста на последните места, значи човека се чувства зависим и притиснат от обстоятелствата.

Кафяв

Този цвят символизира здравето,безопасността и желанието за постоянство. Хората, които го поставят на първите места в теста са домошари. Ако този цвят е поставен на последните места в теста говори за пренебрежение към собственото си здраве.

Виолетов

На първите три места предсказва голяма чувствителност и сантименталност, готовност за подчинение и потребност от защита. На последните две места означава ,че вие сте властна и агресивна натура, която не се съобразява с чуждото мнение

Сив

Хората предпочитащи този цвят са потайни и затворени, но и много уравновесени. Ако стои на първите места в теста предсказва емоционална депресия или физическа умора. На последните две места е признак за неуравновесеност и дори истеричност.

Черен

Ако този цвят стои на едно от първите места това говори за вътрешен протест и неспособност да се примирите с обстоятелствата и стремеж да се биете до край. Когато стои на крайните места означава, че за човека е най-важно спокойствието. Високите цели не го вълнуват.

инфо: occult-times.com

Вижте още: 

ТЕСТ: НАРЦИС ЛИ СТЕ?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Илиана 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.