Астропрогноза за 17 септември: Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития

зодии

Луната e знак Стрелец до 14:09ч.

Добра позиция за пътуване и изучаване на живота. Настройката на хората продължава да е идеалистична. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Пазете се от проява на прекомерен оптимизъм и гордост.

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система. Старайте се да не преяждате и избягвайте твърде мазната храна, тъй като черният дроб трудно ще се справи с мазнините. В момента организмът се нуждае от белтъчини. Не се препоръчва да ходите пеша на дълги разстояния, както и да стоите дълго време прави. Не е добре да се вадят зъби и лечението им.

От 02:16 до 14:09ч Луната ще се движи на празен ход.

Не трябва да започвате нищо ново или да вземате важни решения. Сега всички усилия са обречени на неуспех или на трудности и препятствия. Може да се заемете с текущите въпроси, обичайните неща, да отделите време за духовната страна на живота, да си починете. Не купувайте скъпи и важни покупки, не подписвайте договори, не започвайте работа на ново място, не правете предложения.

В 14:09ч Луната влиза в земния знак Козирог, където ще остане до 02:53ч на 20 септември

Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси, на пряко. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми. Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Хронология на лунните дни:

8-ти лунен ден, който започва от 14:09ч на 16 септември и продължава до 15:04ч на 17 септември

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Може да възродите старите проекти. Могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием творческата си страна, да изразим своята индивидуалност.

На този ден във всеки човек „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на очистване и вътрешна трансформация. В 8-ия лунен ден може да бъде променливо настроението, защото денят е проектиран да се отървем от страховете, съмненията, негативните чувства. Метафорично „изгаряме” отвътре.

Работа: по-добре е да отложите финансови транзакции. На този ден можете да преминете на ново ниво в работата си, да станете по-продуктивни и ефективни. Това е чудесен период за творчество. Ако ви посети вдъхновението – това е добър знак. На работното място общуването да се сведе до минимум – хората могат да бъдат нервни и раздразнителни.

Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги и конфликти. В този период се препоръчва да си вземете душ или да се потопите в някой водоем. Водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии.

Morkadis

Следва 9-ти лунен ден, който започва от 15:04ч на 17 септември и продължава до 15:55ч на 18 септември.

Цел на деня: да се отървем от негативите, да победим слабостите си, да открием творческата си страна.

9 лунен ден е много опасен период в лунния календар. На този ден в света цари много негативност, манипулации, измами, капани, провокации, омраза. Важно е да не се изкушавате от примамливи предложения и да не се поддавате на провокации от скандали. В хората може да се проявят най-лошите качества. Трябва да сте мъдри и да избягвате потенциално опасни ситуации. Броят на престъпленията се увеличава.

В този лунен ден трябва да бъдете търпеливи, сдържани. Сега се събуждат гордостта и суетата. Важно е да преодолеете слабостите си в себе си. Препоръчително е да прекарате вечерта у дома, в кръга на най-близките хора или в уединение. Избягвайте да се събирате в шумни компании. Важните срещи прехвърлете за друг ден. От спортни занимания също се откажете. Ако вдъхновението и творческите идеи идват при вас днес, тогава сте се справили с основните задачи на този лунен ден и енергията стремително се е издигнала нагоре.

Болестите, които започнат през деветия лунен ден, носят голяма опасност, така че трябва да бъдете внимателни и да се грижите за вашето здраве. Сега сърцето и гърдите са особено чувствителни. Не се препоръчва да се извършват операции върху тях и да се започва лечение.

Днес избягвайте подстригване.

Днес е 1 слънчев ден – Денят трябва да се посвети на работа. Счита се за делово време, когато трябва да се поемат повече отговорности. Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец. Ще им върви само на оптимистите. Ако се съмнявате в нещо в този ден – по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят.

В 1 слънчев ден е добре да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.