Астро: Време, в което могат да се получат скрити знания и да се черпи информация от висшите сили

pixabay.com

Луната e в знак Стрелец, където ще остане до 12:02ч на 12 юли

Период на висока емоционална активност. В хората се проявява потребност да поучават другите, затова управлявайки своите емоции, може обективно да направляваме мисленето на околните в нужното русло. Удачен момент за тези, които искат да разпространят своите идеи сред масите. Благоприятно време за делови мероприятия, за публични изяви. Рекламни кампании започнали в този период ще бъдат максимално ефективни. Добро време за финансово-кредитна и юридическа дейност. Не се препоръчва занимание със строителство.  Добре е да сортирате старите снимки. Можете просто да си почивате, ако е възможно, да забавите някои проекти и просто да се насладите на живота. Всички стъклени повърхности лесно се почистват и полират. Също така е добър момент за гладене, прибиране на дрехи, печене на хляб.

Уязвими са черния дроб, областта на таза, кръвоносната система. Не се препоръчва преливане на кръв в този период и лечение на зъби. Може да се предприеме профилактика на белите дробове.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 19:06ч на 11 юли

Символи на деня – сърце, Чашата на Граала. Цветове на деня – различни нюанси на синьото – цвета на морските вълни, лазурно синьо, небесносиньо. Енергията на деня – пасивна и спокойна външно, активна вътрешно. Медитация – сърце.

Добре е да се посети църква. Това е ден, в който молитвите биват чути.

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Времето, в което може да се постигне мъдрост, да се получат скрити знания и да се черпи информация от висшите сили. Денят не подхожда за активни действия, достижения и борба, а е създаден само за вътрешна духовна работа.

Физическото натоварване да е по-малко. Подходящи занимания: стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели достатъчно внимание.

В този ден не трябва да има грубости, да се казват обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него! Идеален ден за нежни чувства, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дългоочаквана половинка, идеалната за вас любов. Идеален за сключване на брак.

Добре е телесните удоволствия да минат на заден план. Ако все пак предприемете интимност, то сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото да има повече любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Следва 13 лунен ден от 19:06ч на 11 юли до 20:20ч на 12 юли

Слънчев календар – 23 слънчев ден – ден на свободата, затова се оставете на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние и любов. Денят е подходящ за благородни начинания. Добре е да се започне курс за лечение. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.