Астро: В този ден молбата ви за помощ към вашия Ангел-Хранител има особена сила

17.01.23  В този ден молбата ви за помощ към вашия Ангел-Хранител има особена сила

Луната е в знак Скорпион до 19:34ч на 17 януари

Периодът е твърде конфликтен, хората са по-малко търпеливи, повече капризни и агресивни. Повишена нервна възбудимост и чести промени в настроението. Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, засилва се емоционалността, трудно се контролират емоциите. Ако работата ви е повече да седите седнали, по-често правете почивки и ставайте да се раздвижите. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Да бъдат особено внимателни бременните жени.

Луната е на празен ход от 16:28ч до 19:34ч.

Това време не е добро за нищо важно, нито за придобивки. Не е подходящо за решаване на проблеми, за изясняване на отношения.

В 19:34ч Луната преминава в знак Стрелец, където ще остане до 21:13ч на 19 януари

Лунен календар: 25 лунен ден от 03:07ч на 17 януари до 04:23ч на 18 януари

Ден на астралното очистване и пробуждане на живота. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от едната страна и загубата на енергия и смъртта от друга. В този ден молбата ви за помощ към вашия Ангел-Хранител има особена сила.

Енергията в човека не е достатъчна сега, много хора се отдават на мързел и апатия. Ден на пасивността, усамотението и покоя. Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия. Не хабете напразно силите си, не правете нищо излишно. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата. Перфектен ден за почивка!

Вътрешният душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разтваряте душата си.

На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят. Вода да се консумира в малки количества. Да се ограничи пушенето – в този ден оказва влияние на мозъка.

Подходящ е чувственият и бавен секс. Бързият секс сега не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Шопингът сега е полезен за психиката и настроението. Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да ви носи успокоение.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

Родените през 25-я лунен ден са любимци на съдбата и щастието ще ги съпътства до края на живота им.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.