Астро: Да се избягват спорове и конфликти в този ден, последиците са непредвидими

Луната е в нарастваща фаза и в знак Стрелец до 23:21ч на 22 септември

По време на Стрелеца сме дружелюбни, общителни, открити, честни, безгрижни, но и безотговорни. Денят е изпълнен с оптимизъм и ентусиазъм. Може да се чувствате неспокойни, привлечени на някъде, трудно ви е да стоите на едно място. Пазете се от недискретност и прекомерна откритост.

Стрелецът действа върху бедрата, таза, слабините и бедрената кост. Каквото и да правите добро за тези части на тялото, днес е двойно по-ефективно. Това, което натоварва бедрените кости, е по-вредно, отколкото в други дни. 

Болките в гърба и долната му част ще се усещат по-силно. Може да имате проблеми с ишиас, разширени вени, бедрата. Не натоварвайте тези части на тялото. Избягвайте да вдигате тежки товари и не правете дълги разходки. Погрижете се за топли дрехи, времето в Стрелец е променливо. Добре е за масаж, ще ви помогне да отпуснете спазматично свитите мускули. Редуване на душ със студена и топла вода също ще бъде полезен. Добре ще се отрази на краката ходене на пети и на пръсти, от външната и вътрешната страна на ходилата. Направете топла вана на краката със сол и етерично масло (подходящи са сандалово дърво, евкалипт, розмарин, хвойна), масажирайте ги и после почивайте с вдигнати крака. Подхранващите маски за лице и деколте ще бъдат ефективни този ден. Подходящо да опушите стаите с изсушен градински чай (салвия), който оставете в стаята да тлее. 

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 14:58ч 

Това е ден на трансформация и прошка. Хубаво е миналото да се затвори завинаги. Този лунен ден се управлява от алхимията, можете да си приготвите лекарство за болестта си, то ще бъде максимално ефективно. В тялото протичат големи биохимични промени и реакции. Най-засегнати са стомахът и червата, затова може да ги прочистете.

Препоръчва се да се откажете от изтощителната домашна работа, която изисква много физическо натоварване. Това може да отнеме много сила и енергия, което ще отнеме време за възстановяване.

Благоприятно време за общуване и нови запознанства, за дребни покупки. Интимността през този период е нежелателна. В рамките на този лунен ден е добре да поискате прошка (реално или мислено) и да простите на хората, да се забавлявате с любимия човек или да сте в кръг от близки хора. По-добре е да избягвате спорове и конфликти.

Следва 9 лунен ден от 14:58ч на 22 септември до 16:00ч на 23 септември

Труден лунен ден, който оказва негативно влияние върху човек. Характерни за това време са заблуди, изкушения. Изплуват нерешени проблеми, страхове, сдържан гняв. Нашето подсъзнание може да ни напомни за болезнени проблеми, нерешени въпроси, забравени обещания, ангажименти, негативни емоции, потиснати чувства. Може да имате чувството, че не ви върви. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. 

Основното нещо – обърнете внимание на това, което се случва. Нищо не е случайно, защото всички събития са единствено неразрешени въпроси и проблеми от миналото. Могат да се случат инциденти, травми, внимавайте дори, когато пресичате улицата. 

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.