Астро: Да се използва разумно прилива на енергийни сили в този ден

Луната е в знак Стрелец от 03:25ч до 06:45ч на30 юли

Този период е пълен с оптимизъм. Хората сега са по-щедри, великодушни, решителни. Социалния и обществения живот се активизират. Ограниченията се понасят трудно. Добра позиция за пътуване и изучаване на живота. Може да възникне желание да се повеселите и да се появи влечение към хубавия живот. Тези дни са много подходящи за ходене на църква: за изповед, кръщение, молитви и т.н. За други, това е времето да си потърсят духовен водач, духовно обучение, да потърсят своя път. 

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система, жлъчката.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 17:06ч

Лунната енергия се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и дарява човек с много енергия. Управлявайте и използвайте разумно прилива на енергийни сили, за да не си навредите. Ден, в който са необходими предпазливост и внимание при осъществяването на всякакви дела. Всичко започнато в този ден, трябва непременно да се доведе докрай. Не трябва да се претоварвате.

Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Да не се предприемат рисковани дейности. Трябва да се внимава да не се  вършат лекомислени неща. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера. 

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Полезно е да се върви на дълги разстояния. 

Този лунен ден се счита за ден на опрощение на греховете и увеличаване на доблестта. Енергията деня е такава, че всичко, което се прави или мисли, се увеличава енергийно многократно и се връща при нас след определено време. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание към всичко. Препоръчва се засилване на духовната дейност. Информацията, която получаваме в този ден, остава в нашето подсъзнание за дълго време.

Следва 12 лунен ден от 17:06ч на 28 юли до 18:19ч на 29 юли

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Времето, в което може да се постигне мъдрост, да се получат скрити знания и да се черпи информация от висшите сили. Денят е създаден само за вътрешна духовна работа. 

Физическото натоварване да е по-малко. Подходящи занимания: стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели достатъчно внимание. 

Добре е телесните удоволствия да минат на заден план. Ако все пак предприемете интимност, то сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото да има повече любов, нежност, доброта и разбиране.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.