Астро: Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове

Луната е в знак Везни до 19:56ч на 25 юли

Време на проявление на добронамереност, търсене на баланс, хармония и справедливост, дипломация. Повишава се чувствителността към прояви на грубост, нетактичност и всякаква дисхармония. Нерешителност и несигурност могат да се проявят в поведението и настроението. Вземането на важни решения е най-добре да се отложи. Може да почувствате нужда от почивка. Добре е да се правят неща, които изискват бързо завършване. Не се подавайте на желанието да купувате красиви неща.

Уязвими органи, поради което не се препоръчва хирургична намеса са бъбреците, надбъбречните жлези, долната част на гърба, целия гръбначен стълб. Подходящо за лечение на зъби и уши.

Луната се движи на празен ход от 18:06ч до 19:56ч. Нищо важно да не се предприема или купува.

В 19:56ч Луната влиза във водния знак Скорпион.

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 13:32ч на 25 юли

Следва 9 лунен ден от 13:32ч на 25 юли до 14:40ч на 26 юли

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

В този лунен ден във всеки човек се събуждат всички скрити „тъмни“ желания. Независимо дали искате да покажете неприятната си страна или не, тя ще започне да се проявява и ще се опита да повлияе на света около себе си.

Може да се проявят вашите слабости, страхове, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега организмът е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Очистване на помещенията физически и енергийно. Хубаво е да има много светлина около вас.

Заболяване възникнало в 9-ти лунен ден не е случайно, това е доказателство за грехове на предците, проява на родово проклятие. На този ден започват коварните, сериозни, хронични заболявания, те могат да се повтарят и да бъдат фатални. Не се лекуват по почти никакъв начин, освен ако, разбира се, самият подход към тях не се промени. Дори ако близките ви просто седят до вас и ви съчувстват, ще стане по-лесно. Това е ключът към бързото и успешно лечение. Ако нито един любим човек не е с вас, болестта може да се проточи и ще бъде трудно да се излекува. Помолете предците си за помощ и защита.

Не се препоръчват лечение и операции на стомаха и млечните жлези, хранопровода, всички видове биоенергично лечение, психосоматични, водни процедури. По-добре е да се отложат всякакви операции.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Не се препоръчва да се правят нито големи, нито малки покупки. Този период е единствено с цел изхвърляне на ненужни предмети. Ако е възможно, опитайте се дори да не купувате хранителни стоки, да се справите с това, което имате. Всичко, което се купува носи скрита опасност. Може да причини разочарование, загуба на пари, отравяне и т.н.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.