Астро: Денят е под смесено влияние на благоприятни и неблагоприятни влияния

pexels.com

Луната е в знак Скорпион до 03:25ч на 28 юли

Енергията в дните на Скорпиона действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Конфликтните ситуации се случват често, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасността от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 14:40ч

Конфликтно време. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Следва 10 лунен ден от 14:40ч на 26 юли до 15:51ч на 27 юли

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си.

Делата, започнати в този лунен ден, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да покажете достатъчно активност. Това е ден, в който човек е способен обективно да оцени своите възможности.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, със семейството си. Може да организирате семейна вечеря. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Трябва да избягвате скандалите и неприятните ситуации, добре е да се заемете сериозно със задълженията си.  Не се препоръчва уединение. Опасни са семейните спорове и конфликти. Избягвайте ги с всички средства иначе възникналия конфликт „ще пусне корени” и за дълго ще остане в семейството.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да се изстискват пъпки, да се късат бенки, да се премахват брадавици.

Секс – Сега е подходящо време за прояви на любов, за секс, но без да се експериментира, най-подходящ е класическият вариант. Благоприятно за зачеване на дете.

Покупки – Благоприятно за семейни покупки, такива, които са за всички членове на семейството като битова техника, пералня, телевизор и др., както и за детски играчки, дрехи, книги, съдове за хранене.

10 лунен ден не е много добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често – това ще подобри енергийния обмен.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.