Астро: Ден за получаване на мъдрост и нови знания

Луната е в знак Козирог до 16:05ч на
5 април

Периодът е подходящ за рутинна работа. Планове разработени през това време, ще бъдат практични. Добре се удава конкретна работа, изискваща  методичност и рационално мислене. Спада емоционалният тонус. В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността.

Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Отложете визитата си при зъболекар. Претоварването с физическа работа е нежелателно.

22 лунен ден от 03:02ч на 4 април до 03:56ч на 5 април

Това е ден за получаване на мъдрост и нови знания. На този ден се увеличават способностите на човека за творческо и духовно обновление, засилва се интуицията. Изведнъж могат да се появят нови възможности. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, янтри, карти таро. В главата ви могат да се появят нови оригинални решения и нови идеи, могат да ви дойдат брилянтни решения на стари проблеми.

Пред човек могат да се открият широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Препятствията, които застават пред вас не са големи проблеми, а служат само като тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте спорове и конфликти. Днес не вземайте сериозни решения, съсредоточете се върху по-обикновените въпроси. Сложните неща отложете за друго време.

Този ден е много подходящ общуване, защото хората сега не са склонни да се преструват и да лъжат. Те са готови да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори да е нещо дребно. Бъдете щедри по отношение на децата.

Милостта и щедростта проявени през двадесет и втория лунен ден ще ви донесат много повече, отколкото сте дали. Затова не бъдете скъперници – направете благородно дело. Бъдете сигурни: Вселената вижда всичко и взема всичко предвид. Но има едно важно условие – всяко добро дело трябва да идва директно от сърцето. Ако желанието за помощ е неискрено, ако очаквате изгода, не разчитайте на подкрепата на Висшите сили.

Днес е необходимо да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Пазете си нервите и здравето. Заболявания появили се днес са доста опасни. Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и се приветства.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре. Благоприятен ден за всякакви покупки.

Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма. В този ден има смисъл само подравняването на косата, да оправите линията на бритона.

15 слънчев ден – Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.