Астро: Днешният ден е огледален и отразява това, което е вътре у всеки

Луната е в знак Везни до 05:10ч на 29 февруари.

Луната е във Везни е  свързана със социални отношения и общуването. През този период можете лесно да се адаптирате към хората и да сте по-чувствителни към разбирането на нуждите на другите. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. В същото време въпросите за красотата, изкуството и естетиката също могат да излязат на преден план. Можете да използвате креативността си, за да се обърнете към нови проекти или да се окажете на арт или социално събитие.

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 21:11ч

Днешният ден ни служи като огледало. Самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка ситуация трябва да се оценява като отражение на нашата същност, постъпки, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока трябва да работите, за да станете по-добри. Ако ви благодарят днес или похвалят за нещо, това означава, че обичате света и хората около вас. В този лунен ден нищо не е случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо, всяка дреболия.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, може да срещнете препятствия и неприятности. Мислите трябва да се контролират и да не се допускат лоши такива. Има риск да изпаднете лесно под чуждо влияние. Не е най-благоприятното време за колективен труд, колективни събирания.

Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко е добре да се спи. Опасни са силните аромати. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне. Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците.

Може да е тежък период за семейните отношения. Хората в този ден често изпадат в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. Дори може да се отложи, заради това, че Луната преминава в знак Скорпион и половите органи сега са уязвими.

Подстрижката активизира вашата енергия, засилва харизмата, което ще способства привличане на нови хора в живота ви. Дори да нямате намерение да се подстригвате, добре е малко да отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

На тълкуването на сънищата на 18 лунен ден трябва да се отдели специално внимание. Символите в тях се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Следва 19 лунен ден от 21:11ч на 27 февруари до 22:13ч на 28 февруари

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.