Седмичен хороскоп от 12 до 18 юни

Астро-аспекти

На 15 юни Меркурий квадратура Сатурн

На 17 юни Меркурий секстил Венера

На 17 юни Сатурн излиза в ретроградност

На 18 юни Новолуние в Близнаци

Луната през седмицата се движи през знаците –  Овен, Телец, Близнаци и Рак

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 12, 15, 17 юни

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 12, 14, 15, 18 юни

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

13.06. 21:28 – 13.06. 21:32
16.06. 04:37 – 16.06. 04:47
18.06. 09:25 – 18.06. 13:59

Овен – Позицията на планетите тази седмица ви носи сила и се чувствате готови да повдигате планини. Абсолютно заслужено е. След известно съмнение най-накрая виждате края на тунела. Ще изпитате силно чувство за креативност и вдъхновение, което ще ви помогне да се отличите в работата си. Ще срещнете вълнуващи нови възможности, които ще тласнат кариерата ви напред. Доверете се на инстинктите си и не се страхувайте да поемате пресметнати рискове. Благодарение на планетата Уран, имате много ясни идеи и вземате решения, които ви водят до положителна промяна.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 12, 13

Телец – Тази седмица късметът ще се върти все около вас. Независимо дали става въпрос за любов, кариера, пари или здраве, вие имате силата да поемете отговорност и да направите положителни промени в живота си. Това може да означава да опитате нови неща, но с благословията на звездите, вие сте повече от способни на успех. С Юпитер във вашия знак всички шансове са на ваша страна. Необвързаните могат да имат някои вълнуващи нови възможности за романтика. Не се страхувайте да направите първата стъпка към някого, ако имате интерес.

Morkadis

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни – 14, 15

Близнаци – Вие сте стъпили здраво на земята и напълно контролирате силите си. Приливът на творческа енергия ще ви накара да изследвате нови идеи и пътища. Вярвайте на инстинктите си и не се колебайте да предприемете смели стъпки към постигането на целите си. Седмицата ви ще бъде изключително продуктивна. Вашата сериозност ви кара да вървите бързо напред. Внимавайте само да не дърпате твърде много въжето. Склонни сте да надхвърляте границите си и тялото ви може да ви предаде.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 16, 17

Рак – Тази седмица някои неща може да се обърнат с главата надолу.  Избягвайте да вземате важни решения. Това е просто временно. Скоро планетите ще са на ваша страна и всичко ще е наред. Енергийните ви нива може да са колебливи тези дни, така че е важно да слушате тялото си и да си почивате, когато е необходимо. Не се напрягайте прекалено физически или психически. Може да се чувствате неспокойни, уморени, по-малко търпеливи и лесно да се поддавате на негативни мисли. Съсредоточете се върху грижата за себе си и намирането на баланс в живота си.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 13

Лъв – Този период е идеален за проучване на възможни нови посоки. Може да бъде стресиращо, ако се опитвате да се справите с твърде много неща наведнъж. Началото на седмицата е изпълнено с надежди и вие с нетърпение очаквате да направите следващата стъпка, каквато и да е тя. Изненадите са неизбежни. Положителната ви нагласа ще привлече нови възможности и хора в живота ви, така че не се страхувайте да рискувате и да следвате инстинктите си. Късметът може да реши да се обърне изцяло към вас.

Благоприятни дни – 12, 13, 16, 17

Бъдете внимателни –14, 15

Дева – Тази седмица нови грижи може да ви монополизират. Чувствате се достатъчно амбициозни и решителни. Възползвайте се от тази енергия и работете усилено, за да постигнете целите си. Разбира се, вие искате да се представяте по най-добрия начин, но това не трябва да става за сметка на вашето здраве. Чудесно време за работа в мрежа и създаване на връзки. В личните отношения може да се усети малко напрежение тези дни. Стрес, умора, никой от вас не е в най-добрата си форма, така че направете крачка назад, дайте си взаимно лично пространство.

Благоприятни дни – 14, 15, 18

Бъдете внимателни – 16, 17

Везни – Сега има изобилие от благоприятна енергия, която може да ви помогне да се настроите към божественото в ежедневието си. През тази седмица може да преживеете силен прилив на творчески сили. За да насърчите положителния поток на тази енергия, положете специални грижи да отпуснете ума си. Добър момент за създаване на приятелства и нови контакти. Излезте и се забавлявайте, тъй като ще ви се отрази много добре. Необвързаните могат да почувстват желание да изследват нови романтични възможности. Доверете се на сърцето си и се потопете в тях.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 12, 13

Скорпион – Чудесно време да се съсредоточите върху физическото и психическото си благополучие. Доверете се на способностите си и поемете изчислени рискове, за да постигнете целите си. Трябва да отделите малко време, за да организирате финансите си. Хороскопът ви показва някакво емоционално блокиране в близките лични отношения. Въпреки това, в момента, в който осъзнаете това, имате средствата и възможността да започнете да правите нещо по въпроса. Занимавайте се с дейности, които ви носят радост и намаляват стреса.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни – 14, 15

Стрелец – Тази седмица изисква повече сериозност. Може би трябва да обърнете повече внимание на детайлите. Бъдете търпеливи и давайте всичко от себе си. Ако смятате, че сте поставили твърде високи очаквания, е добре да ги намалите. Извлечете най-доброто от себе си, като планирате бъдещето. Тези дни напрежението засяга както домашния ви живот, така и най-дълбоките ви вътрешни емоции. Чувствате натиск да бъдете много отговорни и в двете области – професионално и лично. Отделете време, за да презаредите батериите си и да намерите вътрешния си мир.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 16, 17

Козирог – Използвайте своята креативност и интуиция, за да намерите необходимите решения и бъдете отворени за нови идеи. Даже да срещнете неочаквани предизвикателства или закъснения, останете фокусирани върху целите си. Вярвайте, че Вселената ви пази гърба и че предизвикателствата, пред които сте изправени, са предназначени да ви помогнат да растете. Може да имате неочаквани положителни резултати. Бъдете отворени и за неочаквани срещи и връзки – любовта може да дойде от неочаквани места!

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 13

Водолей – Тези дни ще почувствате разпалване на вътрешния ви огън и ще можете да разгърнете пълния ви потенциал. На работното място, колкото по-инициативни сте, толкова по-добри резултати ще постигнете. Предизвикателствата изобилстват. Може да се почувствате особено стресирани или да имате затруднения в общуването с другите. Ще има много възможности за тези, които са готови да рискуват и да следват мечтите си. Ако сте необвързани, съдбата може да внесе изненадващ нов любовен интерес в живота ви. Ако имате връзка, опитайте да възобновите искрата. Отделете време за романтични жестове.

Благоприятни дни – 12, 13, 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Риби – За вас ще е седмица, пълна с предизвикателства, но вашият успех е в преодоляването им. Вашите мечти могат да бъдат нещо повече от източник на вдъхновение.  Планетните аспекти ви позволяват да бъдете по-уверени. Нужни са упорит труд и внимание към малките детайли. Избягвайте да правите големи инвестиции и не се доверявайте на всеки по финансовите въпроси. Промяната идва и вие искате да сте подготвени за нея. Романтиката и флирта в службата е вълнуваща, но трябва да ги избягвате.

Благоприятни дни – 14, 15, 18

Бъдете внимателни – 16, 17

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.