Астро: Добър и благоприятен лунен ден, наситен с много енергия

Луната е на празен ход от 07:03ч до 11:20ч. В този интервал не започвайте нищо важно. 

Луната е в знак Везни до 11:20ч. – Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза.

Луната влиза в знак Скорпион в 11:20ч, където ще остане до 15:30ч но 23 февруари

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Всяко проявление през това време на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Дори наоколо да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри.

Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 23:27ч

Добър и благоприятен лунен ден, наситен с много енергия. Започват да се разкриват скритите резерви в организма, а човешкият потенциал да се увеличава. Засилват се увереността, решителността, постоянството при реализацията на идеите и плановете. Желанието да получите резултати е толкова силно, че лесно можете да пренебрегнете някои от интересите си, за да постигнете целта си.

Това е времето за творческо вдъхновение, което трябва да се използва за съзидателни цели. Благоприятно време за колективна дейност. Дадените обещания в този ден притежават особена сила, затова е препоръчително да не давате такива, ако няма да можете да ги изпълните. Благотворителните действия, извършени в 21 лунен ден, увеличават няколко пъти добрата карма и помагат да се отървем от отрицателната, създавайки по-добри условия за следващото прераждане.

21 лунен ден е ден на здравето, затова трябва да му се обърне повече внимание. Резервите на тялото са в подем. Подходящо е за всякакви физически натоварвания. Денят дава чудесна възможност да се отървете от лошите навици. Нещата се случват по-лесно не само психологически, но и по-лесно се преодолява физическата зависимост. Така че, ако отдавна се каните да откажете цигарите например, започнете от днес. Ако сега нищо не ви се получи, опитайте отново при новолуние.

Хората в този ден са позитивно настроени, така че всяка комуникация ще бъде лесна и спокойна. Това е добър период за подновяване на стари връзки и за създаване на нови познанства. Особено неподходящо време за изясняване на отношения и скандали. Сексът сега е добре да бъде изпълнен с необичайни, творчески и иновативни идеи.

Подстригването в този лунен ден е благоприятно, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Следва 22 лунен ден от 23:27ч на 21 февруари до 00:41ч на 23 февруари

Слънчев календар – 8 слънчев ден – Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация. Този слънчев ден носи късмет на тези, които се чувстват свободни и спокойни.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.