Астро: Енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот

Луната е в знак Близнаци и се движи на празен ход от 08:15ч до 09:50ч.

В 09:50ч Луната преминава в знак Рак, където ще остане до 22:10ч на 11 декември

Луната прави настроението променливо и нестабилно, потапя ни във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Нашите вътрешни преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Не е най-доброто време за вземане на решения и необмислени действия. Нужна ни е комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора.

Увеличава се чувствителността на стомаха и черния дроб, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни към храната.

Лунен календар:  продължава 16 лунен ден до 17:37ч

Светъл, чист и миротворчески ден. Установява се  равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти.  Ако съумее да живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, тогава ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти – злоба, завист, празно любопитство, отмъстителност, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) – той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите действия и активност пораждат катастрофи в живота. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”.

Постарайте се да бъдете тихи и кротки, не започвайте да изяснявате отношения с никого. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 17:37ч на 9 декември до 18730ч на 10 декември

Слънчев календар – 24 слънчев ден – Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, да не влизате в конфронтация. Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие грубо и невъзпитано. Старайте се около вас да има много светлина, избягвайте тъмните места и помещения.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.