Астро: Енергията на деня е идеална за активни действия

Луната е в нарастваща фаза и в знак Риби до 06:50ч на 16 януари

Въображението работи на пълни обороти, привлечени сме от мистицизма. Повишава се и романтичната нагласа, мечтателността, интуицията. Вътрешният свят е по-цветен от повърхността. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Време за озарение и просветление. Време е да медитирате и да се потопите в себе си.

През това време хората сме склонни да гледат на света повече през розови очила, затова в любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. Нараства чувствителността и сантименталността у хората, следователно и ранимостта. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Това, което преди е било обвито в мъгла, вече може да стане ясно, приемливо и очевидно. Човек в този период се намира във връзка с Космоса. Вземайки важни решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята интуиция.

Краката сега са много чувствителни, така че обърнете достатъчно внимание на своите обувки – те трябва да бъдат максимално удобни.

Лунен календар: продължава 4 лунен ден до 10:36ч 

Следва 5 лунен ден от 10:36ч на 15 януари до 10:59ч на 16 януари

Този лунен ден се счита за добър и щастлив. Символ на деня е Еднорога. Приветства се всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването. Това могат да бъдат духовни практики или медитации, самоанализ на собствените действия, работа над вътрешната осъзнатост и над чистотата на мислите и желанията. Четенето на молитви и мантри може да подпомогне този процес.

Енергията на деня е идеална за активни действия. Физическото натоварване оказва добро влияние. Особен ефект има и практикуването на йога. Изпълнението на асаните способства придобиването на вътрешна хармония и мир, което ви позволява да постигнете умиротворяване. Първата половина на деня е благоприятна за правене на планове, но е по-добре да ги запазите за себе си засега.

Новите дела няма да донесат успех. Добре е да се правят планове за бъдещето. Всички мисли, дори мимолетни и незначителни, могат да станат реални през този период. Добре е да контролирате ума си, за да не навредите на себе си или на другите. Всички промени, които се случват през този период, не трябва да ви тревожат. Това е моментът на преход към съвсем ново ниво: по-високо, по-удобно, по-добро качество.

На петия лунен ден е напълно нормално, ако настроението и състоянието ви не са стабилни. На сутринта може да чувствате, че ви е радостно, а по обяд всичко вече ви е досадно. Не се плашете от такива драстични промени. По този начин тялото се опитва да се обнови, да се отърве от излишното. Според поверието в 5 лунен ден е полезно да поплачете, при това не само на сън, но и в действителност. Сълзите са знак за това, че душата се пречиства. Този лунен ден подхожда за кръщение.

За уязвима зона се счита стомаха. Употребявайте само лека и прясна храна, свежи продукти, лесни за храносмилане. Препоръчват се млечни продукти. Пийте билкови чайове. Ако здравето ви пострада днес, означава, че трябва да промените нещо в себе си. Не започвайте диета, избягвайте да гладувате. Всяка храна, която постъпва в организма сега се отразява не само на тялото, но и на аурата.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде отпускащ и успокояващ и да се приеме като целебен. Сложните пози е добре да се избягват. Подстрижката може да подобри материалното състояние и цялостното благополучие. Благодарение на нея може да се освободите от депресивно състояние.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.