Астро: Знаците и съвпаденията са особено важни в този ден

Луната е в знак Скорпион до 01:41ч на 3 септември. 

Опасно време,  през което нараства напрежението, емоционалната нестабилност. Много хора изпитват отрицателни чувства и негативни емоции. Зачестяват конфликтните ситуации, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила. Нужно е да се съхрани чувството за хумор, но без да преминава в злобен сарказъм. Мислите да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. Най-неподходящото време за посещение на ревизори.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Бъдещите майки в тези дни трябва да се пазят от всякакво напрежение, активно движение, защото сега е по-лесно да получат преждевременно раждане или спонтанен аборт.

Лунен календар:  6 лунен ден от 12:04ч на 1 септември до 13:17ч на 2 септември

6 лунен ден е първият от “благословените дни”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който олицетворява връзката с боговете и възможността да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения. Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на спокойствие и равновесие. Шестият лунен ден не носи нищо ново – нито добро, нито лошо. Това е период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.

Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне! Пасивен период.  Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме трябва да се прекрати недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, стремеж към любов и благодат.

Денят дава възможност на човек да помисли за всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за отпускане, медитация, релаксация, йога. Специално се препоръчва пранаяма. Благоприятно въздействие оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Секс – Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Време за класическия секс с традиционни пози. Въздържайте се от пози, които изискват по-активни действия. Бъдете мили нежни, ласкави, да има  повече целувки и прегръдки.

Подстригването способства подобряване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови способи за доходи.

Подходящо да се купува само това, което има връзка с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, принадлежности за рисувате, билети за театър, музей и т.н. С покупката на други неща могат да възникнат проблеми.

Слънчев календар – 15 слънчев ден – Съдбоносен ден – време за завършване на един етап и започване на нов. Могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба, но импулс дават именно отношенията. Случайно запознанство, необяснима симпатия, сключена сделка могат сериозно да променят живота ви. И не само личния. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се пренебрегват знаменията.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.