Астро: Изходът от събитията ще е трудно предсказуем

pixabay.com

Луната е в знак Скорпион до 18:01ч на 30 юни

Когато Луната е в този знак, хората стават податливи на мимолетни преживявания, проявяват склонност към отмятане и сръдни. Време, в което се проявяват силни страсти и желания. Човек е по-активен отколкото в другите периоди, проявява агресивност, критичност, нетърпимост, капризност, повишена чувствителност към обида. Не трябва да се вземат прибързани решения. Силно нараства сексуалното желание. Често се появява чувство на ревност през този период.

Енергията в тези дни действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Всяка проява на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасността от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 16:58ч

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност. Това е символ на движение, път пълен с изпитания.

Най-активният ден на лунния месец. Свързва се със знака Лъв. Енергията на деня е много силна. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности.

Пасивността е нежелателна, но не трябва също така да се занимавате с нищо сложно и сериозно. Не бива да се претоварвате. Необходима е повече предпазливост и внимание във всички дела. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Можете да се грижите за близките си, да им давате подаръци и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е възможно повече. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем.

Благоприятно за:

добър ден за довършване на започнатото;

за творческа работа;

за научна дейност;

за пътуване;

за подстригване. (повишава проницателността на ума)

Morkadis

Неблагоприятно за:

за нови дела и начинания;

за бизнес дела и търговия – възможни са загуби;

за финансови операции;

за покупко-продажба на недвижими имоти;

за общуване – (възможно е да избухне агресия);

за почивка (само кратка);

за физически натоварвания;

за сключване на брак.

Убийството на всяко живо същество в този ден е противопоказано. Обикновено в този лунен ден има силно взаимодействие с животинския свят, така че ловуването и убиването на животните днес е невъзможно. Да не се убиват дори насекоми. Лош знак са падащи вилици и ножове.

Следва 12 лунен ден от 16:58ч на 29 юни до 18:13ч на 30 юни

Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.