Астро: Можете да очаквате всичко, както от себе си, така и от хората около вас

Луната е в знак Риби до 19:11ч на 27 април

Преобладаваща чувствителност и сантименталност у повечето хора, следователно и ранимост. Лесно можете да се повярва на лъжливи обещания. Има склонност да се гледа на света повече през розови очила. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. Време за озарение и просветление. Това, което преди е било обвито в мъгла, вече може да стане ясно, приемливо и очевидно. В този период човек се намира във връзка с Космоса. Вземайки важни решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на интуицията.

Краката сега са много чувствителни, така че обърнете достатъчно внимание на своите обувки – те трябва да бъдат максимално удобни.

Луната е на празен ход от 16:37ч до 19:11ч. – Да не се предприема нищо важно.

Луната преминава в знак Овен в 19:11ч.

Лунен календар: 26 лунен ден от 05:13ч на 27 април до 05:34ч на 28 април

Това е един от опасните и неприятни дни, през който хората са доста конфликтни. Тежък период, когато трябва да съберете физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко случващо се с повече ирония и не губете чувството си за хумор.

Има опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате повече и да не хабите напразно силите си. Не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

За бизнеса е опасен този период. За предпочитане е да се отложат финансовите операции, въздържайте се от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. В работните колективи могат да възникнат спорове. Работата трябва да е лека и да не изисква излишно напрежение на силите.

Можете да очаквате всичко, както от себе си, така и от хората около вас. За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи. Постарайте се колкото и да е трудно, мислите да са само положителни, тъй като могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате внимателно с кого да общувате. Сега лесно се прахосват пари на вятъра, правят се ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни.

Не се препоръчва физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения. Да се избягват задимените помещения.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Слънчев календар – 8 слънчев ден – Денят е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Бъдете готови за неочаквани неща. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Добре е нищо да не се планира. Плановете може да се объркат, затова живейте свободно и независимо, а не по разписание.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.