Астро: Отпуснете душата си и се отдайте се на радостта от битието

pixabay.com

Луната е в знак Рак, където ще остане до 22:10ч на 11 декември 

Луната изостря целия спектър от разнообразни емоции: от най-възвишените и животворни до крайно потиснатите и отрицателни. Повишена е чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. В същото време предразполага към капризи, претенции, неустойчиво настроение. Засилва се интуицията, ставаме по-възприемчиви към всичко, което ни обкръжава. Подходящо време за грижи за семейството, дома, за близките хора.

Уязвими части на тялото – стомах, гърди и дванадесетопръстника. Изостря се чувствителността към алкохол, наркотични вещества и силно действащи лекарства, затова трябва да се внимава.

Лунен календар:  продължава 17 лунен ден до 18:30ч

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Енергията е нужно да се направлява в творческото русло, да се разкрие душата чрез творчеството или чрез любовта. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси, но нищо не трябва да стига до крайност – нито покаянието, нито освобождението. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. Всяка работа трябва да носи удоволствие. В този ден забравете за всичките си грижи. Не трябва да се напрягате, да нервничите.

Бъдете разкрепостени, отдайте се на радостта от битието. Днес трябва да се лее само любов. Отпуснете душата си. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете – танцувайте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на малкото дете вътре във вас да празнува. Благоприятен ден за контакти, за пътуване. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство без повод и да се насладите на общуването.

В този лунен ден е хубаво да се пие вино – най-добре червено. Не се препоръчва извършването на апаратни процедури: депилация, педикюр, маникюр поради риск от нараняване. Можете да подмладявате кожата си с разни процедури, маски. Опасност от инфекциозни заболявания. Те могат да започнат внезапно и да доведат до усложнения. Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Сексът в 17-ти лунен ден всячески се приветства. Това трябва да е празник за любовта. Колкото повече, толкова по-добре. Спокойно можете да си организирате романтична среща. По време на интимността е важно да се освободите от собствените си емоции и да се насладите на момента. Най-добре е да осъществите своите сексуални желания с любимия човек, а не с първият срещнат. Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 18:30ч на 10 декември до 19:29ч на 11 декември

Слънчев календар – 25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Помирете се с неприятелите си. Денят става за изясняване на отношенията. Ден за даване и получаване на прошка. Подходящ е за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.