Астро: Символ на деня е рогът на изобилието

Луната преминава на празен ход от 08:39ч до 11:21ч. – Това е време, в което можете само да довършвате започнатото, да вършите обичайната си работа или да почивате, ако има такава възможност. Не е подходящо да се започва нищо ново и важно. Избягвайте да купувате скъпи покупки, не сключвайте сделки, не подписвайте договори и въобще документи.

Луната е в знак Лъв до 11:21ч, след което преминава в знак Дева.

В дните на Дева хората показват практичност, разумност, склонност към ред и педантичност. Зачестяват споровете с близките поради дребни намеци и повече критики. Зад подробностите обикновено не се вижда цялото. Прекомерните изисквания към обслужването водят до скандали с продавачи, сервитьори, таксиметрови шофьори. Интуицията намалява. Подходящо време за рутинна и монотонна работа. Отговорните решения и съставяне на планове по-добре сега да се отложат. Най-доброто време за основно почистване на дома.

Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета.

Продължава 29 лунен ден до 05:43ч

Новолуние в знак Лъв в 05:43ч. 1 лунен ден продължава до 06:35ч.

2 лунен ден започва от 06:35ч на 19 август до 07:52ч на 20 август

Символ на деня е рогът на изобилието. Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на своите възможности. Вслушайте се в природните ритми на 2-ри лунен ден, тъй като сега е особено важно да успеете да попаднете в „струята” и да се понесете по вълните, за да живеете леко, радостно и свободно. Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момента. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Има само една малка подробност. Всичко, за което насърчава лунния ден трябва да стане извън времето на празния ход на Луната.

Не бива да допускате негативни емоции. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Може да се предприемат в семейството реформи. Всякакви новости, при разумно обяснение, ще бъдат приети без съпротивление и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате конфликтите. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохола. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и начало на диета. В облеклото предпочитайте веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Бизнес – Необходимо е повишаване на активната дейност. Добре съсредоточете всички сили в търсене на източник за финансиране на своя проект, уточняване на плановете, разработени от преди и формиране на материална база за бъдещи проекти. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи.

Секс –Според лунния ден е идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, нещо вълнуващо.

Подстригването подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. Ако се подстрижете в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Борете се с лошите мисли. Добре е да се избавите от ненужни връзки и лъжливи приятели. Не нагрубявайте другите, не ги осъждайте за техните недостатъци, но и не толерирайте чуждите грехове. Не игнорирайте тези, които искат милостиня. Избягвайте да давате пари назаем днес.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.