Вашата нумерологична прогноза до 9 септември

числа

Според нумерологията от 3 до 9 септември седмицата започва приятно. Първите дни ще са благоприятни за общуване, създаване на нови контакти и романтични отношения. Ако искате да създадете добро впечатление у някого, ще ви провърви.

Ако пък случайно възникнат разногласия между вас и друг човек, лесно ще намерите компромис, взимайки най-доброто решение за всички. Периодът също така е подходящ за кроене на планове, в това число и дългосрочни. Можете да предвидите всяка ваша стъпка и в най-малкия детайл.

Втората половина на седмицата ще е по-сложна от първата. Общуването ще ви носи по-малко удовлетворение и това ще окаже ефект върху всяка сфера на вашия живот. Много от хората ще започнат да предявяват претенции, които ще подразнят околните.

Стари обиди отново ще изплуват от миналото и ще предизвикат раздор в отношенията. Тези от вас, които са особено чувствителни, ще се окажат в много стресова ситуация, от която трудно ще се измъкнат.

1. Не оставяйте важните неща за по-късно

Седмицата ви ще започне добре, даже прекрасно. Бързият успех, който ще ви застигне още в първите дни обаче, не бива да ви главозамайва. Сега е моментът да свършите всичко най-належащо. Така че не се поддавайте на празничното настроение, а се захващайте за работа. След това ще ви е много трудно да приключите със задълженията си.

2. Внимавайте с харченето

През тази седмица трябва да сте много отговорни към финансите си. Не се изкушавайте да купувате ненужни вещи или пък да се глезите с луксозни процедури. Необходимо е да сте максимално пестеливи. Особено спестовни трябва да са тези от вас, които имат наследници. Не забравяйте, че новата учебна година приближава и децата ви ще имат нужда от много нови принадлежности.

3. Бъдете търпеливи и внимателни

През тази седмица е възможно да допуснете нелепа грешка от бързане. Ето защо ви съветваме да извършвате задълженията си бавно и с повишено внимание. Има начин да избегнете подобно прегрешение. Но трябва наистина да сте прецизни в работата си и напълно концентрирани в това, което правите. Не се изкушавайте да се занимавате с няколко неща едновременно.

4. Помислете за късна ваканция

Ако не сте имали възможност да отидете на море или планина това лято, все още не е късно да го направите. Една по-късна почивка ще облекчи есенната ви меланхолия и ще приповдигне настроението ви. Не губете повече време. Разгледайте всички изгодни оферти и изберете нещо по вкуса и джоба ви, което да ви донесе много положителни емоции.

5. Затворили сте се в себе си

Напоследък прекарвате много време в уединение и напълно се изолирате от околния свят. Това е добър начин да опознаете своя вътрешен свят, но не и да поддържате връзка с реалността. Време е да премахнете преградите и да допуснете хората до себе си. Губите прекалено ценни мигове, докато страните от другите.

Morkadis

6. Не се сравнявайте с другите

Ако постоянно сравнявате своите постижения с околните, никога няма да сте напълно щастливи. Винаги ще ви се струва, че другите са по-заможни от вас, по-успешни или по-красиви. Вместо това се състезавайте само със себе си. Не се опитвайте да сте по-добри от околните, а само от човека, който сте били вчера.

7. Споделете проблемите си

Не мислете, че ще натоварите много приятелите и семейството си, ако им споделите какво ви тревожи. Всъщност те ще се радват да ви помогнат, било то и само морално. Не се притеснявайте, че ще покажете слабостите си пред тях. Само истински силният човек умее да признава грешките си и да се учи от тях.

8. Преминавате в друг етап от живота си

През тази седмица ще затворите една глава от своята история, за да започнете нова. Настъпва огромна промяна в живота ви. Може би дори още не я усещате. Вероятно дори не си давате сметка за нея. Но бъдете сигурни, че скоро ще виждате света с други очи. Нещо ще ви накара напълно да смените мирогледа си и да се почувствате като друг човек.

9. Не се предавайте

През тази седмица на пътя ви ще се появят редица трудности. Но дори, когато ви се струва, че сте на дъното, не бива да губите кураж. Запазете самообладание и продължете да се борите. Въпреки проблемите, късметът ще остане с вас. Просто Вселената ви изпраща предизвикателства, за да тества силата на вашите желания. Ако докажете, че държите на мечтите си, всичко ще заработи във ваша полза.

11. След всяка буря изгрява слънце

През тази седмица ще имате някои разногласия с хора, които обичате. Това може да е интимната ви половинка, приятел или член на семейството ви. Разговорът, който ви предстои, няма да е никак приятен. Но не бързайте да се отчайвате. Накрая проблемите ви ще се решат. След много дебати ще намерите общ език и отново ще се радвате на хармония.

22. Смело се заемете със сериозни проекти

Потенциалът ви през тази седмица ще е много добър. Освен това ще сте отговорни и напълно концентрирани в това, което правите. Периодът е подходящ за реализиране на мащабни проекти и водене на важни разговори от личен характер. Кроенето на планове също ще ви се отдава. С целите, които набележите през следващите дни, ще можете коренно да промените бъдещето си.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Числата от рождената дата не са случайни! Вижте скритата магическа дарба, която дават на всеки!

Какво иска да ви каже съдбата с числата, които ви показва най-често

Ето как да сбъднете желанията си с числа

Вярвате ли в силата на числата?

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.