Годишен хороскоп за Козирог за 2020 г.

Очаква ви година, която ще запомните. Със сигурност няма да ви е скучно и дълго време ще си спомняте приключенията, които ще ви остави незабравими спомени. Хубаво е да си повтаряте, че хубавото не се дава лесно. Януари ще стовари на главата ви сериозни препятствия и предизвикателства. Вашата работа е да затворите очи и да се втурнете напред. Просто няма да имате друг изход.

Февруари ще ви даде да си отдъхнете малко, но не прекалявайте с отпускането. Март ще е месецът, в който ще може да се ориентирате дали сте поели в правилната посока и най-вече с „нужния багаж.“ Ако има нещо за поправяне – трябва да използвате този месец.

Април ще може да почакате да видите накъде ще се развиват нещата. Ако ситуацията около вас е прекалено бурна, най-добре не се бутайте в епицентъра на събитията. Бъдете разумни, не давайте непосилни обещания, не изказвайте крайни мнение.

Май ще бъде изпълнен с подводни камъни, но вие сте достатъчно подвижни, за да отскочите навреме. Първата половина на юни не бързайте да се втурвате към морето. Тогава ще има събития в работата, чийто развой ще трябва да изчакате.

През юли вече ще може да си отдъхнете заслужено. Хубаво е до тогава да сте спестили достатъчно средства, за да си позволите почивката, която сте си представяли. През август не се пресилвайте и ако може да подарете извънредни почивни дни.

Септември е добър месец за оглеждане на нещата – кое до къде е стигнало. Някои от вас ще получат предложение за смяна на работата. Ако смятате, че сте се изчерпали на предишното си място – не му мислете много. Октомври е месец, в който фокусът ще бъде насочен към семейството. Онези от вас, които имат деца е добре да намерят повече време за тях. Възможни са проблеми в училище.

Ноември е време, което ще изпробва вашата способност да балансирате. И работата, и домът ще имат нужда от вашето специално присъствие. Месецът е подходящ за раздяла с вредни навици и придобиването на нови полезни.

Декември ще сте прекалено уморени за по-специална подготовка за празниците затова отрано помислете за подаръците. Пътуване извън страната ще ви се отрази повече от добре. Малка къща в планината също ще изчисти съзнанието ви от тревогите.

През 2020 година Меркурий ще бъде ретрограден 3 пъти. През това време не започвайте нови проекти, не закупувайте носители на информация или друга техника, както средства за придвижване, като кола. Периодите на ретроградност на Меркурий са следните:

– от 17 февруари до 10 март;

– от 18 юни до 12 юли;

– от 14 октомври до 3 ноември

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този период не сключвайте брак. Можете да очаквате сериозни сътресения и промяна в отношенията, в това число и от финансов характер. Възможно е връщането на стара любов или окончателна раздяла с настоящата.

Марс ще бъде ретрограден от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е период на намалена активност. Трудно ще намирате сили за осъществяването на намисленото. През това време бъдете внимателни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и различни механизми.

Morkadis

инфо: actualno.com

Вижте още:

10 рекорда през 2019 година

Ясновидката Гюкчен в прогнозата си за 2020 г.: Настъпва годината на хората!

За 2020-та: Най-важният съвет, който всяка зодия трябва да получи

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.