Меркурий в Козирог – какво да очаква всяка зодия?

Меркурий влезе в знака на Козирог на 13-и декември и ще остане там до 2-и януари. На преден план през периода излизат прагматизма, работната етика, общата култура и т.н. Много хора може да открият своята цел и това, което им дава смисъл в живота. Вижте какво чака всяка зодия, според „Your Tango“.

Овен

Решителността е важна за тях сега и те определено са намислили нещо. Винаги са знаели защо са тук и за какво са родени – да помагат на другите. В периода ще могат още повече да се раздават за околните и най-накрая ще осъзнаят колко много неща могат да предложат и че това е тяхната мисия.

Телец

Представителите на тази зодия напоследък размишляват коя е правилната кариера за тях и дали не трябва да променят нещо. Меркурий в Козирог им помага да спрат да се губят в хилядите си интереси и хобита, и да се фокусират върху едно нещо. Когато го направят, всичко ще си дойде на мястото и ще знаят кои са.

Близнаци

Когато се провалят в нещо, те се отказват от него завинаги. Просто нямат търпението отново да опитват и да претърпяват провали отново. Но периодът ще ги вдъхнови да направят още един опит в нещо, в което са се провалили. Този път ще намерят успех, стига само да опитат. И това нещо може тотално да промени живота им!

Рак

Ще почувстват облекчение. Нещо се е провалило или не е потръгнало, но сега те са свободни да опитат нови неща и започват начисто. Нуждаят се от това. Сега от тях самите зависи да се справят добре по новия път и да не се връщат към старите лоши навици. Да се възползват от шанса.

Лъв

Обикновено такива транзити ги карат да се чувстват разтревожени, защото към тях има прекалено много очаквания. Лъвовете са свикнали да работят под напрежение, но сега ще имат нов поглед над кариерата си и ще превърнат работата в забава. Не правят компромиси, но пък затова са изпуснали много възможности, които са били добри. Сега ще получат втори шанс да се възползват от нещо. Чака ги ново начало.

Дева

Не обичат да проучват и премислят нещо прекалено много, служат си с логиката и искат да решават нещата бързо. Но сега ще се взрат по-дълбоко в нещо, което изисква вниманието им, и ще го разучат. Така ще могат да се възползват от новите знания, които са получили. Нека се фокусират и да са отворени към всякакви възможности.

Везни

Morkadis

Това е периодът за тях, в който могат да израснат и да научат нови неща. Везните са големи мечтатели и понякога обичат да прекарват време сами, но сега се нуждаят от нещо ново и свежо. Ще срещат нови хора, ще опознават околните и ще виждат хората като добри. Ще искат повече да се свързват и виждат с тях, да се забавляват.

Скорпион

Меркурий в Козирог ги кара да казват точно това, което мислят и да работят добре с другите. Този транзит им помага да видят себе си по нов начин. Искат да са добри, да постъпват правилно и да са мили с околните. Може да са натоварени в работа, защото прекалено много ще помагат. Хората ги слушат и Скорпионите стават водачи.

Стрелец

Чака ги изключително много работа! Но това е всичко, което винаги са искали. Сега са изключително работливи, морални и мотивирани. Искат да създават нови неща, да намират решения, да израснат, да се променят, да обичат себе си повече. Намират щастието, когато са истински креативни.

Козирог

Няма други като тях! Знаят своята мисия и защо са на тази земя. Посвещават живота си на това да правят нещата по правилния начин. Стават изключително креативни и свързани с работата и проектите си. Така са по-весели, защото знаят, че успехът е тяхната съдба. Меркурий в техния знак само потвърждава това. Ще се трудят и ще успеят.

Водолей

Периодът им носи надежда. Водолеите искат да намерят определен отговор. На нещо, което се опитват да разгадаят от много години и е мистериозно. Сега най-накрая виждат реалността и осъзнават какъв е отговорът. Парченцата от пъзела се нареждат и това им помага да поемат по пътя, по който трябва.

Риби

Когато са под влияние на Меркурий в Козирог, тези зодии са много настървени и амбициозни, решени да постигнат всичко. Няма нищо, което да може да ги спре сега. Независимо дали става дума за кариерата, здравословните навици или семейния живо Ще вземат разумни решения и ще са по-практични. Спират да живеят в света на мечтите и фантазиите. Реалността става толкова добра за тях, че няма да искат да поглеждат назад.

източник: teenproblem.net

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.