Седмичен хороскоп от 13 до 19 ноември

Астро-аспекти

На 13 ноември Новолуние в Скорпион
На 13 ноември Слънце опозиция Уран
На 15 ноември Меркурий секстил Венера
На 17 ноември Марс тригон Нептун
На 17 ноември Слънце тригон Нептун
На 18 ноември Слънце съвпад Марс

Луната през седмицата се движи през знаците –  Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –14, 15, 17 (след 11:50ч), 18, 19 ноември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 13 (след 11:30ч), 14, 15, 16, 17, 18 (до 12:30ч), 19 (след 13:10ч) ноември

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

14.11. 01:04 – 14.11. 04:24
16.11. 00:58 – 16.11. 09:43
18.11. 10:28 – 18.11. 13:29

Овен – Професионалната седмица ще мине доста добре, но ангажираност няма да ви липсва. Неочаквано събитие може внезапно да ви извади от равновесие за кратко, но бързо ще се вземете в ръце. Избягвайте да разхищавате силите си и да пилеете енергията си в различни посоки. Новолунието в Скорпион засилва вашата сексуална енергия и ще подклажда пламъка с хората, които палят огъня ви. Направете точка на свързване на най-дълбоките нива тези дни и вижте кой е готов да се потопи в духовните и чувствени сфери с вас.

Благоприятни дни – 14, 15, 19

Бъдете внимателни – 16, 17

Телец – Седмицата ще премине в спокойна атмосфера. Дните ще продължат по балансиран и ведър начин, а вие ще имате положителна нагласа, пълни с нови идеи и решителност да ги прилагате. Твърде лесно е да се отклоните от курса си в непродуктивна посока, затова бъдете по-внимателни. Обвързаните от вас може да са готови да направят голяма крачка напред, като размяна на ключове или пръстени. Мнозина ще успеят да намерят нов път към щастието, но не се забърквайте в тайни любовни връзки.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 19

Близнаци – Новолуние в понеделник ще ви мотивира да работите по-умно, а не по-усилено. Не допускайте да стигате да преумора. Ако стане много трудно и напечено, по-добре да помолите някого за помощ. Старайте се да запазите оптимизма си. Предпазливостта ще бъде решаващ фактор. Недейте да поемате излишни рискове: нито във финансовата, нито в любовната сфера, както и да не прибързвате с решенията. Систематизирайте всеки процес, за да знаете точно какви стъпки да предприемете, за да опростите и рационализирате живота си.

Morkadis

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 14, 15

Рак – Новолунието в Скорпион в началото на седмицата наелектризира вашия пети дом на славата, страстта и романтиката. За да се възползвате максимално от неговото влияние, имате нужда от план. Може да донесе ново начало в любовта за някои. Подходящо време да излизате по-често навън и да се запознавате с нови хора. Без съмнение ще успеете да съблазните събеседниците си, очаровани от вашата енергия, вашата чувственост и неустоим чар. Добре е да инвестирате малко време и пари в собственото си саморазвитие.

Благоприятни дни – 13

Бъдете внимателни – 16, 17

Лъв – Това е благоприятна седмица за всякакви промени и постижения – този път ще успеете дори в това, което не сте успели преди, така че не се страхувайте да започнете всичко отначало и да действате активно. Понякога трябва да промените плановете, но това изобщо не ви притеснява. Напротив, възможността да направите нещо ново ви радва и вдъхновява. Настройте се за промени – през тази седмица те ще са благоприятни и ще ви помогнат да се справите с почти всички трудности.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 13, 19

Дева – Мнозина ще трябва да променят малко плановете си и да проявят повече инициатива от обикновено, затова се опитайте да не се отклонявате от целите си и бъдете готови да започнете всичко отначало. Марс в секстил към вашия знак ви насърчава към конструктивно общуване с другите. Идеите ви ще намерят последователи, тъй като ще бъдете доста убедителни. Възползвайте се от благоприятната обстановка и посейте семената на вашето по-добро бъдеще. Ако сте необвързани, късметът ви кани да се поинтересувате отблизо от хората около вас.

Благоприятни дни – 13, 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Везни – Ще се справите с всички трудности, при условие, че проявите характер и действате активно и целенасочено. Не очаквайте бърз успех – вероятно ще трябва да смените посоката и да не вървите по план, но вероятно ще се окаже за добро. Не бъдете твърдоглави и прекалено упорити, ако обстоятелствата ви принуждават да правите нещата малко по-различно, отколкото искате. Избягвайте споровете и всякакви разногласия – през тази седмица те могат да вземат неочакван обрат и да се проточат дълго. Конфликтите с роднини и близки могат да бъдат особено трудни, не ги провокирайте.

Благоприятни дни – 14, 15, 19

Бъдете внимателни – 16, 17

Скорпион – Не се захващайте с много неща наведнъж и се опитайте да избегнете ежедневните конфликти – през тази седмица може да има много. Звездите ви съветват да не спорите или да не форсирате събитията – вероятно вие самите ще промените мнението си за решаването на някакъв въпрос. Опитайте се да слушате другите и да не влизате в спорове, освен ако не е абсолютно необходимо. Седмицата е предизвикателна за здравето, преди всичко за дихателните органи и алергиите. Избягвайте места, където има много хора, защото повишават нервността ви.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 19

Стрелец – Не стойте в сянка – вероятно ще трябва да бъдете по-решителни и смели от обикновено. Пазете се от необмислени действия – вероятно е сами да развалите всичко с прибързаност. Проявете характер и воля – в някои случаи ще трябва да положите малко повече усилия от обикновено. Звездите ви съветват да се справяте с трудностите и да проявявате независимост, но да не пренебрегвате съветите на приятели и познати – те са тези, които могат да ви помогнат да преодолеете неприятностите или да намерите неочакван изход от трудна ситуация.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 14, 15

Козирог – Бъдете самоуверени, но не забравяйте да слушате какво имат да кажат другите. Не очаквайте бърз успех през тази седмица – този път няма да можете да правите нещата толкова бързо, колкото ви се иска, така че бъдете по-внимателни, за да избегнете грешки и корекции. Бъдете отворени – колкото повече се отваряте към любимия човек, толкова повече ще получавате. Звездите ви обещават помирение и любов, ако не се затворите в себе си или не скриете чувствата и преживяванията си.

Благоприятни дни – 13

Бъдете внимателни – 16, 17

Водолей – Седмицата ще ви донесе много изненади, затова се опитайте да действате бързо и да не влизате в конфликт с околните. Не се отказвайте от активни действия – това ще ви помогне да постигнете успех или да достигнете ново ниво. Не се ограничавайте само с работата – неформалното общуване през тези дни ще бъде много полезно и приятно за вас. След средата на седмицата ще се чувствате по-свободни да се наслаждавате на живота и хората, които обичате.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 13, 19

Риби – Не се притеснявайте, че нещата се случват бавно. Всъщност те следват своя собствен ход. Трябва да бъдете упорити и търпеливи, тогава рано или късно ще постигнете, това което сте си поставили за цел. Нови перспективи и възможности може да се отворят по-близо до уикенда. Пазете се от импулсивни действия и необмислени решения през тази седмица – те могат да повлияят негативно на случващото се около вас. По-добре е да се погрижите за себе си и да се опитате да завършите всичко, което сте започнали.

Благоприятни дни – 13, 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.