Седмичен хороскоп от 2 до 8 октомври

Астро-аспекти

На 2 октомври Меркурий опозиция Нептун

На 3 октомври Меркурий тригон Плутон

На 5 октомври Меркурий влиза в знак Везни

Луната през седмицата се движи през знаците –  Телец, Близнаци, Рак и Лъв

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 2, 4, 5, 8 октомври

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 2, 3, 5, 6, 7, 8 октомври

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

03.10. 04:20 – 03.10. 08:04
05.10. 09:35 – 05.10. 15:33
07.10. 22:12 – 08.10. 02:26

Овен – Започва една енергична седмица, изпълнена с оптимизъм. Ако желаете, бихте могли да промените много неща към по-добро. Подхождайте отговорно към вашите текущи дела, за да се изключат всякакви възможни грешки. Ще трябва да решавате много проблеми и да преодоляватe пречки, които само ще укрепят желанието ви да се движите напред, да се развивате, да достигнете нови висоти и да станете по-добри. Творческата ви енергия се увеличава, ще имате ярки вдъхновяващи идеи, които ще донесат успех, а в някои случаи и печалба. 

Благоприятни дни – 3, 4, 8

Бъдете внимателни –6, 7

Телец – Очаква ви една динамична седмица. Ще успеете, ако съумеете да съчетаете практическата си проницателност със здравата амбиция. Не пилейте енергията си за дреболии, съсредоточете се върху най-важните неща. В средата на периода бъдете внимателни, тъй като има риск да се поддадете на внезапни и необмислени пориви.  Всички решения вземайте внимателно. В края на работната седмица сведете работното натоварване до минимум. Благоприятно време за стабилизиране на личния живот. Ще е чудесно да направите едно съвместно пътуване-разходка.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 2, 8

Morkadis

Близнаци – Започвате седмицата изпълнени с енергия и добра мотивация. Вашето добро настроение е заразително. Важно е да установите взаимно разбирателство с хората около вас. Сега можете да обобщите някои резултати и да се решат стари проблеми. Бъдете упорити и рано или късно ще постигнете, това което сте си набелязали. За свободните представители на знака има добри перспективи. В сферата на личния живот предстои вълнуващ период – представители на противоположния пол ще започнат да ви подават знаци на внимание!

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни – 3, 4

Рак – Пред вас стои една продуктивна седмица. В работата бъдете активни, за да се докажете. Не се притеснявайте да изкажете мнението си по работните въпроси. Доверете се на знанията си и опита, и бъдете по-самоуверени. Ще бъдете в състояние успешно да решите и да се справите с незначителните проблеми. Важно е да поддържате мобилен начин на живот, но без да се претоварвате. Избягвайте екстремни ситуации, тъй като всеки риск е опасен.  Не се оставяйте емоциите да ви водят. Попътният вятър на успеха раздува платната на скритите желания в обещаваща и надеждна посока.

Благоприятни дни – 2, 3

Бъдете внимателни – 6, 7

Лъв – През седмицата ще проявите активност и ще успеете да свършите доста неща. Ще изявите максимално своите професионални качества. Положителните отношения с колегите ще повлияят на вашата ефективност. Трябва да сте по-внимателни към тялото си, следвайте здравословен начин на живот. Тази седмица не са ви нужни промени. Оставете всичко така както си е. Доста въпроси чакат да намерят своето решение, но вие разполагате с цял букет от различни сценарии как да се справите с настоящите събития и за тяхното по-нататъшно развитие.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни –2, 8

Дева – Не забравяйте, че вие ​​сами определяте до голяма степен бъдещето си! Така че крайният резултат ще зависи изцяло от способността ви да действате със светкавична скорост и да вземате правилните решения. Не е най-доброто време за рискове и приключения. Общувайте повече, създавайте нови запознанства. В личните отношения се очертава период на стабилност и хармония. Звездите ви препоръчват да прекарате уикенда някъде далеч от дома. Например да наемете къща извън града или да отидете на някое прелестно  усамотено местенце.

Благоприятни дни – 2, 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 4

Везни – Началото на седмицата е важно да запазите спокойно състояние на духа, да се настроите към деловата активност. Малко по-трудно ще стават нещата при вас. В делата си трябва да бъдете внимателни, тъй като допуснатите грешки могат да ви отклонят от поставените цели. Научете се да се радвате на малките неща, които имате и да се придвижвате към успеха с бавни, но сигурни стъпки. Необходимо е да обърнете повече внимание на делата свързани с дома, семейството, имоти, семеен бизнес. Уморени от цялата рутинност и монотонност на ежедневието, потърсете своята весела част от живота.

Благоприятни дни – 3, 4, 8

Бъдете внимателни –6, 7

Скорпион – Седмицата може да е трудна, но ще е ползотворна и успешна, а вие изпълнени с позитивна енергия и жизнена сила. Само мързелът и бездействието могат да попречат да постигнете добри резултати. Не се поддавайте на унили и мрачни настроения. Нужни са ви малко удоволствия и развлечения, които да ви разтоварят. Бъдете внимателни и се пазете от случайни връзки и съмнителни удоволствия, които могат да нарушат вашата стабилност, а личният ви живот да се усложни.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 2, 8

Стрелец – В началото на седмицата ще бъдете фокусирани най-вече върху личния си живот, но и върху всички онези скрити желания, свързани с вашата кариера или работа. не бива да надценявате силите и възможностите си, дори ако сте напълно уверени в тях. Не давайте воля на всичките си желания. Бъдете по-скромни. Влагайте във всичко малко повече здрав разум. Възможни са непредвидени разходи. Пазете се от хората с две лица, които казват лицеприятни неща пред вас, а делата им говорят друго!

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни – 3, 4

Козирог – „Предпазливост и внимание“ трябва да е вашето мото през следващите дни. Сега нямате право на грешки. Те могат да ви струват твърде скъпо. На работното място се старайте да покажете достойнствата си. От хората, които са прекалено натрапчиви, стойте по-далеч: зад повишения интерес към вашия живот може да се крият не съвсем добри намерения. В изкуството на съблазняването сте доста умели. Но не очаквайте мигновени резултати от чувствените инвестиции, реколтата ще пожънете по-късно.

Благоприятни дни – 2, 3

Бъдете внимателни – 6, 7

Водолей – Що се отнася до работата, ще работите отлично, когато сте в екип, но ще бъдете също толкова успешни в изпълнението на независими задачи. Тъй като ще имате много задължения, нивото на стрес също ще се увеличи, затова се опитайте да се занимавате с физически и спортни дейности в свободното си време. Общуването с другите ще изисква повече търпение, отколкото обикновено. Възможно е недоброжелателни хора да се опитат да ви провокират чрез конфликти. Проявете търпение и тактичност.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни –2, 8

Риби – Няма да е лесна седмица за вас. Самата атмосфера около вас ще бъде изнервяща и нехармонична. Работата бързо ще изцежда силите ви. Така че не поемайте нищо голямо. Инвестирайте времето, което имате за вашето благополучие, релаксация и здраве. Ще трябва да се мобилизирате, ще ви е необходимо постоянство и търпение. Необходимо е също да се контролират импулсите. Отпуснете се малко и се отдайте на нови преживявания, но винаги бъдете наясно с рисковете.

Благоприятни дни – 2, 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 4

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.