Седмичен хороскоп от 26 юни до 2 юли

Астро-аспекти

На 26 юни Меркурий квадратура Нептун

На 26 юни Марк квадратура Уран

На 27 юни Меркурий преминава в знак Рак

На 29 юни Слънце тригон Сатурн

На 30 юни Меркурий тригон Сатурн

На 30 юни Нептун става ретрограден

Луната през седмицата се движи през знаците –  Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 26 (след 13:36ч), 28 (след 15:50ч), 29 и 30 юни

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 26 (след 13:36ч), 27, 28, 29, 30 (до 18:13ч) юни; 1 и 2 юли

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

26.06. 01:25 – 26.06. 01:58

28.06. 11:20 – 28.06. 11:57
30.06. 17:21 – 30.06. 18:01

Овен –През следващите дни внимавайте какво правите и защо, може да се случи някои от действията ви да са просто доливане „масло в огъня“. Намалете темпото, не бъдете толкова нетърпеливи, рано или късно ще постигнете целите си. Стойте далеч от необузданите амбиции на другите, вслушвайте се в интуицията си, така ще разберете точно кога сте в опасност. Опитайте се да поддържате баланс между работата и личния живот. Ако искате да реализирате нови идеи или да започнете нови проекти, точно това е моментът, в който е добре да започнете.

Благоприятни дни – 01, 02.07.

Morkadis

Бъдете внимателни –26, 27.06.

Телец – Вашата интуиция ви позволява да видите отвъд светското, логичното или аналитичното. Затова я слушайте, доверявайте ѝ се, с нейна помощ по-лесно ще откриете истината. Може да получите всякакви знаци или съобщения през този период, които не са нищо повече от фини насоки, изпратени от Вселената чрез нейните пратеници. Можете да срещнете нови хора, това е чудесно време за промяна и ако се откажете от твърдото поведение и мисли, ще изпитате пълно щастие.

Благоприятни дни – 26.06.

Бъдете внимателни –28, 29.06.

Близнаци – Някои от събитията, които ще се случат тази седмица, вероятно ще ви объркат поради липса на яснота. Постоянната самокритика и намаляването на вашето самочувствие изобщо не помагат в тази ситуация. Може да се случи да почувствате, че някой влияе на живота ви по някакъв начин чрез поведението си. Малко релаксация би било добре. Направете всичко необходимо, за да възстановите баланса и да се откажете от хората и моделите на поведение, които вече не ви служат. Ще бъдете много благодарни за предприетите стъпки, когато вътрешният ви баланс бъде възстановен.

Благоприятни дни – 26, 27.06.

Бъдете внимателни – 01, 02.07.

Рак – Преминавате през период, в който някои от нещата, в които сте вярвали досега, се оказват миражи. Жаждата ви за постигане на целите и признание ви е заслепила малко, отдалечили сте се от истинската си същност. Обстоятелствата вероятно са ви попречили да видите ясно какво всъщност се случва. Приемете настоящата ситуация такава, каквато е и се доверете на сигналите, които тялото ви изпраща всеки момент. Вашата интуиция е много силна сега, осигурявайки ви напътствия през размирни води.

Благоприятни дни – 28, 29, 30.06.

Бъдете внимателни – 26, 27.06.

Лъв – Тази седмица се събуждате от безчувствено състояние и се сблъсквате със ситуации, които ви тласкат да се движите в определена посока. Вярвайте, че ще вземете най-доброто решение, дори ако някои хора около вас казват обратното. Това е благоприятен период за вас, с благоприятни последици както във финансов, така и в духовен план. Следвайте инстинкта си и всичко ще се нареди както трябва. Канализирайте своята креативност и артистична енергия. Звездите ви дават достатъчно енергия, за да изпълните всичките си задачи. Все пак не пренебрегвайте планирането на действията.

Благоприятни дни – 26, 27.06.

Бъдете внимателни – 28, 29.06.

Дева – Процесът на трансформация понякога може да бъде неприятен и болезнен. Важно е да помните, че каквото и да загубите на този етап, е само за да направите място за нещо ново. Всеки ваш въпрос има отговор, който ще ви отведе до намирането на липсващото парче. Бъдете напълно честни със себе си относно причините зад вашите решения и може да видите, че някои неща трябва да бъдат променени. Слушайте инстинкта си. Оставете старите идеи и вярвания, които могат да забавят този процес и прегърнете тази промяна, която ще доведе до по-добър живот. Вие сте на прав път, който крие вълнуващи възможности и проекти за вас.

Благоприятни дни – 29, 30.06.

Бъдете внимателни – 01, 02.07.

Везни – Не искайте нищо твърде конвулсивно, по-скоро направете крачка назад, отклонете вниманието си от ситуацията, която предизвиква безпокойство. Вместо това се съсредоточете върху това, за което можете да сте благодарни, положителните промени, които наскоро са се появили в живота ви. Изберете гледната точка на неутралния наблюдател и ще видите, че моментът, през който преминавате, е само малка точка върху картата на вашето съществуване.  Време е за почивка и разработване на нови стратегии.

Благоприятни дни – 01, 02.07.

Бъдете внимателни –26, 27.06.

Скорпион – Следващият период може да донесе повишено чувство на несигурност във връзка с определени области от живота ви. Това обаче е най-добрият възможен момент да прецените честно всички области от живота си, които трябва да балансирате. Очакват ви известни промени. Останете отворени за нови възможности и не правете прибързани заключения, дори ако ви изглеждат очевидни. Звездите внасят нова чувственост в живота ви, а това, заедно с вече силния ви характер, създава толкова привлекателен и в същото време внушителен ефект, че ще бъдете лесно забележими във всяка среда.

Благоприятни дни – 26.06.

Бъдете внимателни –28, 29.06.

Стрелец – Бъдете внимателни, тъй като всяко значимо съвпадение, което се появява в живота ви през този период, дава повод за надежда. Бъдете оптимисти и следете за модели, които играят важна роля в живота ви, и действайте съответно. Не забравяйте, че прошката инициира изцеление и насърчава по-високо вибрационно ниво. Когато се появи синхронът магически в живота ви, това е знак, че трябва да се доверите на висшата сила, която движи събитията. От друга страна, обърнете повече внимание на здравето си и грижите за тялото си.

Благоприятни дни – 26, 27.06.

Бъдете внимателни – 01, 02.07.

Козирог – Вашите стъпки са ръководени, просто трябва да се оставите да бъдете вдъхновени. Работихте усилено, за да стигнете до този момент, така че можете да се гордеете с всички решения, които сте взели със сърцето си, защото те представляваха вашата истина. Сега най-накрая ще получите заслужената награда за упоритостта си досега, научихте необходимите житейски уроци, време е да започнете нова глава. Пътят е отворен за вас и нещата почти ще се оправят от само себе си.

Благоприятни дни – 28, 29, 30.06.

Бъдете внимателни – 26, 27.06.

Водолей –Тази седмица мислите ви се въртят около някои минали събития. Сега обаче имате способността да виждате ясно и да гледате на събитията от миналото от различна гледна точка. Не търсете отговори във външния свят, разчитайте на интуицията си. Нещата, към които насочвате вниманието си, ще се умножават в живота ви. Енергията, с която изпълвате желанията си, действа като магнит и това, което получавате в замяна, ще бъде същата вибрация. Мислете с радост и благодарност за нещата, които искате да промените в живота си. Всичко е възможно сега и просто трябва да оставите добрите неща да потекат лесно в живота ви.

Благоприятни дни – 26, 27.06.

Бъдете внимателни – 28, 29.06.

Риби – Тази седмица сте толкова замаяни, че дори не се интересувате от най-смелите си мечти. Малко сте се отегчили, така че е време да посветите повече време на нещата, които ви харесват. Не се отказвайте от тях. Дори ако не сте в много добро психическо състояние в момента, борбата със себе си или с другите няма да ви донесе удовлетворение или промяна. Не забравяйте, че вашата реалност се влияе от ежедневните ви мисли и реакции. Старайте се да запазите емоционалния си баланс и отделяйте повече време за почивка и релакс. Очакват ви чудесни възможности за презареждане, чрез които можете да възвърнете вдъхновението и креативността си.

Благоприятни дни – 29, 30.06.

Бъдете внимателни – 01, 02.07.

източник: novini.bg

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.