Седмичен хороскоп от 30 октомври до 5 ноември

Астро-аспекти

На 31 октомври Венера тригон Уран

На 3 ноември Слънце опозиция Юпитер

На 4 ноември Венера опозиция Нептун

На 4 ноември Сатурн излиза от ретроградност

На 4 ноември Меркурий опозиция Уран

Луната през седмицата се движи през знаците –  Телец, Близнаци, Рак и Лъв

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –1, 4 ноември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 30, 31 октомври; 1, 2, 4 и 5 ноември

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

30.10. 13:37 – 30.10. 17:09

01.11. 14:38 – 01.11. 23:31

04.11. 05:29 – 04.11. 09:22

Овен – Тези дни никой и нищо не може да ви отклони от пътя ви. Ще се почувствате по-вдъхновени и готови за действие. Набирате инерция и бързи темпове във всичко, до което се докоснете. Може да почувствате нужда да промените нещо, може би прическата или стила си на обличане. Ако искате да успеете на любовния фронт възможно най-скоро, звездите ви препоръчват да действате уверено и открито. Бъдете щедри с комплиментите. Страстните признания мога да разтопят всяко сърце.

Morkadis

Благоприятни дни – 31.10; 01.11.

Бъдете внимателни – 02, 03.11.

Телец – Нямате конкретни планове, но не бездействате, дори когато се носите по течението. Тези дни Вселената ви насърчава да излезете от колелото на катерицата и да разгледате по-отблизо живота си. Тогава ще имате възможност да видите какви неща правите погрешно, които може да не работят. Ще бъдете отворени за нови начини за правене на нещата. Не е нужно да променяте всичко, което сте правили досега, но може би от някои неща е по-добре да се отървете. Не можете да налагате волята си на другите, защото това само ще предизвика по-голяма съпротива.

Благоприятни дни – 02, 03.11.

Бъдете внимателни – 04, 05.11.

Близнаци – Отново ще почувствате, че не можете да разчитате на никого, освен на себе си, така че ще трябва да преоцените плановете си. Много неща могат да излязат наяве тези дни, които вие или някой друг е заметнал под килима. Някои хора трябва да се откажат от старото, за да поканят новото в живота си. Тези дни ще бъдете нетърпеливи и ще сте склонни да казвате на другите какво да правят, но така могат да възникнат конфликти с други авторитети или водещи фигури в живота ви.

Благоприятни дни – 04, 05.11.

Бъдете внимателни –31.10; 01.11.

Рак – Потърсете помощ, ако имате проблеми с изпълнението на планираните задачи. Важно е да се решат всички проблеми, които могат да възникнат по време на работа, а не да се замитат под килима. Реорганизирайте задачите си така, че да не пренебрегвате текущите си задължения. Във връзките ви не всичко е цветя и рози. Вероятно недоразуменията ще се увеличат през настъпващия период. Ще се почувствате неразбрани от близките си, а осъществяването на нови връзки ще бъде трудно. Най-добре е да се отдръпнете и да оставите праха да се утаи.

Благоприятни дни – 30.10.

Бъдете внимателни – 02, 03.11.

Лъв – Звездите могат да ви подложат на изпитание тази седмица. Добре е да забавите темпото и да се успокоите. Не позволявайте да бъдете притиснати в ъгъла и принудени да вземете бързо решение. Намерете извинение, за да си спечелите време. Дръжте ушите си отворени, защото може да чуете ценна информация през следващите дни! Бъдете внимателни. Само защото не виждате препятствия, не означава, че ги няма. Любовта ще дойде и ще отмине, ако не ѝ обърнете достатъчно внимание навреме.

Благоприятни дни – 31.10; 01.11.

Бъдете внимателни – 04, 05.11.

Дева – Малка вихрушка може да премине през живота ви през тази седмица, оставяйки малък хаос след себе си. Каквито и трудности да имате, трябва да запазите спокойствие. Не настоявайте да контролирате нещата. Вие сте твърде уморени, за да се съсредоточите върху всички процеси, които се случват около вас и да повлияете на техния резултат. Съсредоточете се върху задачите, които са от съществено значение за вашите собствени цели, оставяйки останалите въпроси на тези, на които можете да се доверите.

Благоприятни дни – 02, 03.11.

Бъдете внимателни –31.10; 01.11.

Везни – През последните дни може да се сблъскате с няколко сериозни изкушения. Бъдете умни и не се оставяйте да ви управляват чувствата, защото могат да ви подхлъзнат. Една от областите, в която изкушението може да се появи в живота ви, е любовта. Не само необвързаните, но и тези, които имат сериозна връзка са застрашени да се поддадат. Време е да намерите баланса си! Опитайте да ръководите действията си с ума си, а не от емоция. Ако вече чувствате, че се освобождавате от някои от страховете си и имате по-оптимистичен поглед върху живота си, можете да сте сигурни, че промените вече са започнали за вас.

Благоприятни дни – 31.10; 01.11.

Бъдете внимателни – 02, 03.11.

Скорпион – През следващите дни може да сте малко разпилени в работата или обучението си, което може да ви изложи на риск от допускане на грешки. Предпазливостта е особено важна в деловите отношения. Колкото и да ви се иска да се заемете с нещо съвсем ново, опитайте се първо да се справите с текущите дела, да изпълните всички обещания, които сте давали преди. Важно е да не разочаровате тези, които са разчитали на вас. Това се отнася както за служебните, така и за личните отношения.

Благоприятни дни – 02, 03.11.

Бъдете внимателни – 04, 05.11.

Стрелец – Може да има повече работа за вършене от обикновено през тази седмица. Важно е да подредите правилно приоритетите си, за да не губите твърде много време за излишни неща. Кажете „не“ на приемането на допълнителни задачи, когато вече не можете да дишате. Трябва да се грижите по-добре за здравето си, защото сте склонни да прекалявате. Работете умерено. Ако наскоро сте пропуснали възможност, тази седмица ще получите още един шанс да се възползвате от нея този път.

Благоприятни дни – 04, 05.11.

Бъдете внимателни –31.10; 01.11.

Козирог –Не се обезсърчавайте от минали неуспехи, защото тази седмица ще ви донесе наистина много късмет. Следващите дни ще ви помогнат да разберете кои от вашите цели имат смисъл и с кои трябва да сте по-наясно. Важно да се държите приятелски, да не се карате с другите за дреболии и да избягвате да влизате в разгорещени спорове. Опитайте се да не обръщате внимание на малките грешки на околните, проявявайте снизходителност към слабостите на другите хора. Това е добре за връзката и ви позволява да избегнете много неприятни моменти.

Благоприятни дни – 30.10.

Бъдете внимателни – 02, 03.11.

Водолей –Тази седмица може да ви донесе уроци в живота, които може да са не само положителни. Ръководете се главно от себе си и се вслушвайте в това, което инстинкта ви нашепва, както и ума ви. Връзките, започващи през тази седмица, ще се окажат много ползотворни за вас. Възможни са приятни събития в семейството, добри новини, касаещи ваш близък. Не са изключени подаръци и изненади, от които ще сте много доволни, както и парични постъпления от неочаквани източници.

Благоприятни дни – 31.10; 01.11.

Бъдете внимателни – 04, 05.11.

Риби –През тази седмица ще имате нужда от повече почивка, но може да нямате време за нея. Тъй като ще се чувствате уморени, може да сте и раздразнителни, така че не се изкушавайте да спорите или да не сте съгласни. По отношение на движенията на планетите, седмичният хороскоп предполага, че тази седмица е период на положителна промяна за вашия зодиакален знак. През този период ще имате желание за силна прегръдка и усещане за безопасност в прегръдките на партньора си.

Благоприятни дни – 02, 03.11.

Бъдете внимателни – 31.10; 01.11.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.