Седмичен хороскоп

Астро-аспекти

На 19 юни Слънце квадратура Нептун

На 19 юни Юпитер секстил Сатурн

На 21 юни Слънцето преминава в знак Рак

На 21 юни Меркурий секстил Марс

Луната през седмицата се движи през знаците –  Рак, Лъв и Дева

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 19, 20, 22, 24, 25 (до 12:33) юни

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 19, 20, 21, 22, 24 юни

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

21.06. 00:44 – 21.06. 01:05
22.06. 20:02 – 23.06. 13:36

Овен – Новата седмица идва с много предизвикателства. Помнете, че вие сте господари на собствената си съдба и ако успеете да излезете от сянката на миналото, това може да ви даде крила. Бъдете малко по-състрадателни към себе си. Докато сбъдвате мечтите си, не забравяйте, че почивката и тишината не са признаци на слабост, а стълбове на сила. Отделете време, за да оцените постиженията си, независимо колко големи или малки са. Уважавайки себе си, вие излъчвате позитивност и успявате да насърчите околните да правят същото. Вслушайте се в повика на сърцето и на мечтите си, но не пренебрегвайте и интуицията си.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

Телец – Бъдете постоянни дори в най-трудните ситуации. Вашата решителност проправя пътя към успеха, доверете се на способностите си и направете всичко необходимо, за да постигнете това, което искате. Почувствайте вътрешната си сила и ще можете да преодолеете всички препятствия, които ви очакват в близко бъдеще. Не се безпокойте, всичко ще си дойде на мястото в точния момент. Чудесата ще започнат да се появят в живота ви едно след друго. За да можете да ги приемете и да им се насладите, останете отворени и бъдете оптимисти, обърнете внимание на синхроничността на събитията около вас.

Благоприятни дни – 19, 20, 24, 25

Morkadis

Бъдете внимателни – 21, 22

Близнаци –През първата седмица на лятото прегърнете спонтанността. Пуснете контрола, насладете се на красотата на неочакваното и непознатото. Приемете непредсказуемостта на живота! Намерете радост в настоящия момент и се откажете от тревогите за бъдещето. Това успокоява сърцето ви и отваря вратата към безкрайни възможности. Време за промяна и благословии. Очевидно е, че трябва да се доверите на Вселената да осъществи плана, който има за вас, дори да не забелязвате какъв е на пръв поглед.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни –24, 25

Рак – Седмичната ви звездна карта показва, че е време да прочистите живота си във всички аспекти. Особено ако напоследък често се чувствате, като „прегорели“, загубили радостта от живота, ако сте напрегнати или блокирани, тогава е ясно, че сте събрали твърде много неща, хора и дейности, които вече не са ви полезни. Сега най-важното е себеизразяването. Нека гласът ви резонира с автентичността и душата ви. Прегърнете себе си и спрете да се криете зад маската, която носите, само за да угодите на хората около вас. Помнете, че не е нужно да правите никого щастлив – единственият човек, който има значение, сте вие.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 19, 20

Лъв – Приемете дара на увереността, който ви изпраща Вселената. Прегърнете вътрешната си сила и стъпете смело в светлината на прожекторите. Тази седмица сте обречени на величие. Нека душата ви блести и вдъхновявайте хората около вас да направят същото. Не позволявайте на външни събития или хора да ви объркват, критикуват или обвиняват. Гордейте се със себе си, защото сте перфектни точно такива, каквито сте. Отпуснете се, дишайте, останете центрирани в сърцето си. Действията ви ще се движат в правилната посока, ако ги подхранвате с любов.

Благоприятни дни – 25

Бъдете внимателни – 21, 22

Дева – Получавате малко тласък от живота, но се справяте добре с препятствията по пътя си. Няма да има много неща, които могат да ви извадят от ритъм. Не потъвайте в излишни подробности, анализи, сравнения и преценки. Добре е да не забравяте, че в каквото инвестирате енергия, това създавате в бъдещето. Запазете оптимизма си и ще видите как положителните ви мисли ще се сбъднат. Тази седмица бъдете отворени за знаците, които Вселената ви оставя навсякъде. Пригответе се да получите неочаквани благословии!

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 24, 25

Везни – Потърсете и приемете баланса в настоящето, търсете хармонията във всички сфери на живота си. Тъй като вашият приключенски дух ви подтиква напред, не забравяйте, че спокойният и хармоничен ум може да преодолее всяко предизвикателство. Развийте силата на търпението и ще видите, че всичко започва да разцъфтява в настоящето. Време е да изберете различен път от досегашния. Вслушайте се в себе си и си спомнете за своите забравени желания. Вселената ще ви напътства и подкрепя при вземането на решения, които служат на вашето най-голямо добро. Ще се изненадате да видите къде ще ви отведе потокът.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 19, 20

Скорпион – Преодолейте своята уязвимост, отворете сърцето си и му позволете да ви види такива, каквито сте в действителност. Чрез уязвимостта си вие създавате по-дълбоки връзки с хората около вас и преживявате невероятно вътрешно израстване. Преобразете живота си, Вселената ще ви отведе до истинската ви цел. Дори ако обичате винаги да сте подготвени, да знаете какво да очаквате във всеки един момент, успехът тази седмица зависи от способността ви да се отдадете на потока на времето и да доверите всичко на настоящия момент. Вслушайте се в интуицията си, направете първата крачка без да имате конкретни очаквания. Божествената енергия ще ви води по вашия път. Бъдете благодарни за това, което животът предлага!

Благоприятни дни – 19, 20, 24, 25

Бъдете внимателни – 21, 22

Стрелец – Това е седмица на възстановяване на баланса, посрещнете я с любов. Прегърнете силата на иновациите, с които Вселената ви дарява. Най-накрая повярвайте, че сте специална личност и отидете отвъд стените, които сами сте изградили. Вашите идеи имат много възможности, осъществете ги и се насладете на това, което предстои. Възстановете баланса, като се освободите от контрола, опитайте се да разберете гледната точка на другите хора и да се адаптирате към промените, докато вървите напред. Въпреки че трансформацията не винаги идва в очакваната форма, тя все пак присъства във всеки един момент.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни –24, 25

Козирог – Излезте от зоната си на комфорт и разширете хоризонтите си. Изпитайте тръпката от откритието и се заемете с най-смелите неща. Запознайте се с нови хора, открийте нови страсти и изградете големи мечти. Не се страхувайте от неизвестното, защото то крие страхотни изненади. Успехът идва бавно, но сигурно. Бъдете търпеливи, останете в настоящия момент, наблюдавайте събитията, детайлите, всичко, което животът предлага. Останете наблюдателни известно време, защото в противен случай може да изпуснете някои важни подробности. Изпълнете сърцето си с любов.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете внимателни – 19, 20

Водолей – Намерете баланс между вашите лични и професионални дейности, за да се чувствате добре в живота си. Подхранвайте отношенията си с хората, които са важни за вас, и отделяйте време за саморефлексия. Като уважавате собствените си нужди, можете да създадете изобилие и мир в живота си. Не забравяйте, че ключът към баланса е да отключите истинския си потенциал. Рационалното мислене не винаги е най-ефективният начин да разберете какво се случва с вас през този период. Чудесата се случват отвъд проекциите на ума. Доверете се на момента и останете отворени за нови неща.

Благоприятни дни – 25

Бъдете внимателни – 21, 22

Риби – Вселената нежно ви прегръща и ви напомня, че сте важни. Тази седмица слушайте сърцето си и работете повече върху емоционалното си благополучие. Обградете се с хора, които ви повдигат и подкрепят, и отстранете негативните хора и неща от живота си. Разпознайте истината, свържете се с вътрешната си сила и бъдете готови да вземате собствени решения и да предприемете нужните действия. Оставете миналото зад себе си, за да изградите прекрасно бъдеще, докато се наслаждавате на приказното настояще. Научете урока си и затворете вратата за минали наранявания.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 24, 25

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.