Силна експлозия в Загреб след падане на неидентифициран обект

В район на хърватската столица е паднал неидентифициран обект.

Чула се е експлозия, на мястото е останал кратер, а районът е отцепен, се казва в изявление на пресслужбата на Министерството на вътрешните работи на републиката.

„След 23:00 ч. местно време полицейското управление в Загреб получи няколко сигнала от граждани, че е усетена експлозия, която е била предшествана от падащ предмет“, заявиха от министерството, цитирани от БГНЕС.

На мястото на инцидента са изпратени полицейски служители, които открили кратера. В близост до него са намерени и два парашута.

Отбелязва се, че няколко автомобила в близост са били повредени, но няма пострадали. Районът е отцепен и в момента там работят експерти.

Полицията призова медиите да не разпространяват непроверена информация.

източник: profit.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.