Статуя на Христос отвори очи (ВИДЕО)

2

В Мексико в църква в Коауила де Сарагоса случаен гражданин, който решил да снима скрито статуя на Иисус Христос, записал чудо. Когато на другия ден мъжът преглеждал записа, се втрещил, защото видял как статуята отваря очи за секунди, съобщава аdimensional.com.mx.

Когато кадрите стигнали до шефа на сайта Иван Ескамила, той събрал експертна група, в която имало и водещи специалисти по спецефекти, които били наясно с всички компютърни програми за обработка на видео, скулптори, дизайнери и даже свещеници.

Всички те били категорични, че видеото не е монтирано.

По-късно Иван Ескамила написал в сайта си, че той никога не се е смятал за религиозен човек, но този видеоматериал е преобърнал нещо в душата му и го е накарал да погледне по друг начин на християнството.

В същото време свещениците от църквата в Сарагоса по никакъв начин не проявили интерес към видеото, нито са коментирали записа.

инфо: pik.bg

Вижте още: 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

  Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.