Хороскоп за февруари

Овен – Скъпи Овни, февруари е месец на възможностите и предизвикателствата за вас. Ще усетите прилив на енергия и ентусиазъм, но и известно напрежение и стрес. Като цяло събитията ще се развиват положително за вас. Хармонията ще царува в много сфери от вашия живот. Може да срещнете важни хора във вашата сфера на дейност, които могат да ви помогнат да напреднете. Можете също така да получите подкрепа, финансиране и т.н. много по-лесно.

След като се сблъскате с каквито и да било препятствия, вместо да се замисляте над проблемите, вие моментално измисляте алтернативни планове. Винаги оставате силни във всички ситуации. Оформяте живота си чрез дръзки инициативи. Ще имате много шансове да изразите себе си, да преследвате целите си и да привлечете вниманието, но също така ще се сблъскате с известна конкуренция и конфликт. Ключът е да балансирате увереността си с дипломация и сътрудничество.

Склонни сте да пренебрегвате здравето си и да давате приоритет на други неща. В последната десетдневка на месеца, когато Слънцето е в XII-я ви дом, се препоръчва да почивате и спите повече, да опитате различни методи за релаксация. Добре ще ви се отрази да отделите повече време за дейности, които харесвате, които ви отпускат или които ви вълнуват и зареждат с енергия.

За повечето от вас месец февруари е период на много приятни изненади на сантиментално ниво, в който дори най-сложните отношения могат бързо да се развият към по-добро. Някои Овни, които са въвлечени в бурни любовни връзки или в трудни бракове, стигат до извода, че раздялата е най-доброто решение, защото ги освобождава и проправя пътя към бъдеще. В двойки, където нещата вървят добре, партньорите гледат оптимистично към бъдещето и се опитват да открият какво трябва да направят, за да направят връзката още по-хармонична и солидна.

Телец – Скъпи Телци, февруари е месец на нови перспективи за вас. Месец, в който да се съсредоточите върху целите и мечтите си. Имате подкрепата на Юпитер, планетата на изобилието и експанзията, която все още е във вашия знак. Това е рядка възможност да проявите визията си и да създадете нова реалност за себе си. Не позволявайте на нищо да ви дърпа назад или да ограничава потенциала ви. Вие сте способни да постигнете всичко, за което сте настроили ума си. Просто вървете смело напред, без да бързате.

Проблемите в професионалното развитие и кариерата ще ви вълнуват от самото начало на месеца. Не забравяйте да покажете своите умения и таланти, като в същото време трябва да работите малко повече в правилната посока. Втората част на февруари може да ви доведе до сътрудничество или ползотворна работа в екип. Това е добър месец за преодоляване на трудностите, елиминиране на конкурентите и показване на най-добрите ви качества. Доста сте притеснени за финансите си и за висящите дела, които трябва да приключите. Възможно е да се сблъскате и с някои неочаквани разходи или загуби, които се отразяват на бюджета или спестяванията ви.

През този месец имате достатъчен резерв от сили, така че не се очакват особени здравословни проблеми. Въпреки това вземайте профилактични мерки за подсилване на имунната система. И отдавайте нужното значение на добрата почивка. Неправилното хранене или прекомерната консумация на брашно или сладки храни ще се отрази негативно на външния ви вид.

Може да се сблъскате с някои предизвикателства и препятствия, които тестват вашето търпение и устойчивост. Със сигурност ще трябва да се справите с много силни емоции през февруари. Ще трябва да сдържате своята ревност и собственическо отношение, за да избегнете ексцесии или натиск към партньора си. Ако сте свободни, това е подходящо време да разширите кръга си от приятели и да засадите семената на бъдещите отношения. Не се изключва афера с чужденец, но това може да бъде само кореспонденция или приятелство.

Близнаци – Скъпи Близнаци, през февруари ще сте изпълнени с много енергия. Месечният ви хороскоп показва, че може да се нуждаете от малко приключение точно сега, трудно ви е да понасяте ограниченията. Това, което можете да направите, е да посветите цялата си енергия на разширяването на духовния си хоризонт. Вашата управляваща планета, Меркурий, насърчава конструктивното мислене.

Време е предишните ви планове най-накрая да се сбъднат, но не се вкопчвайте във всичките си идеи конвулсивно. Интуицията ви може никога да не е била толкова силна и съвършена, колкото този месец. Затова трябва да слушате какво ви казва инстинктът, защото по този начин можете да избегнете трудна ситуация или да попаднете в изгодна позиция. Добрите взаимоотношения означават много в професията ви.

През февруари сте в състояние да се трансформирате и обновите на всички нива, което ви позволява да надминете себе си, а това ви извежда от ежедневието и ви отвежда на по-високо ниво. Най-добре да играете с отворени карти, защото тайната не е вашият жанр. Това може да открадне много от вашата енергия, ако трябва да пазите съмненията си в себе си за постоянно. Друг е въпросът, ако премълчите за плановете си.

Седмичен хороскоп от 29 януари до 4 февруари

От здравна гледна точка месецът може да бъде малко деликатен. Ще бъде важно да внимавате за стомашни проблеми и проблеми с гърдите. Проблемите с очите също могат да излязат на повърхността, тъй като здравето ви има тенденция да варира. Погрижете се за себе си, опитайте да се справите с психофизическото си равновесие.

Възможно е да възникне неочаквано събитие, пред лицето, на което да се почувствате безпомощни. Трябва да практикувате Закона за привличането, защото това, което желаете, може да се случи единствено по този начин.

Morkadis

Сега имате голяма нужда да сте в интензивен контакт с другите, особено с партньора си търсите споделени преживявания. Сексуалните енергии също се усилват в живота ви. Сладкият ангел на любовта може да кацне на раменете ви…

Рак – Скъпи Раци, планетите предполагат благоприятен месец за вас. Този период ви стимулира да поемете по път на осъзнаване и промяна, което може да ви доведе до излекуване на някои стари рани. Събитията се развиват бавно и предсказуемо, което оставя много място за маневриране. Можете да отделите време, за да помислите за непосредствените си планове, като направите корекции в тях, ако е необходимо.

Осмият дом на хороскопа ви (общи ресурси, данъци, мита, дългове от всякакъв вид, финансиране, наследства) става все по-силен през февруари. Там скоро се премести Плутон за много дълъг период от време. Към него за кратко се присъединяват Меркурий, Марс (управителят на дома на кариерата ви) и Венера. Това е благоприятен аспект за вас и ви помага да получите материална подкрепа за професионален проект или ако сте предприемчиви, за развитието на вашия бизнес. Тези, които търсят по-добра работа, сега имат добри шансове да намерят такава, която отговаря на техните стремежи. Присъствието на Юпитер в единадесети дом също носи много успехи, като значително подобрява финансовото ви състояние. Допълнителен стимул за решителни действия ще бъде Меркурий във Водолей, който поражда удивително усещане за свобода. Строгите забрани изчезват, границите на възможностите се изтласкват до краен предел и животът придобива нов вкус.

През февруари Слънцето също преминава през осмия дом на хороскопа. Това ще добави енергия към вас и също ще увеличи вашата сексуалност. Бъдете бдителни и предпазливи, ако се занимавате със спорт, когато се движете в заледени условия. Има вероятност да се нараните или да попаднете в инцидент. Когато посещавате обществени места спазвайте дистанция и мийте често ръцете си след това.

През това време ще станете по-общителни и очарователни. Възможно е някое запознанство да доведе до сериозна и дългосрочна връзка. През февруари много Раци може да се окажат влюбени до уши или да се изправят пред силни чувства и желания, които са се опитвали да игнорират или са отказвали да приемат досега.

Лъв – Скъпи Лъвове, късметът ще съпътства всичките ви начинания. Ще се радвате на огромен заряд от жизненост и вълна от ентусиазъм. Истински звезден период ще настъпи за повечето Лъвове през този месец. Ще бъде възможно най-накрая да забравите за проблемите, висящи във въздуха. Време е да установите контакти, да разширите хоризонтите на възможностите си.

Започнете началото на февруари с общо почистване на дома си, както и с контактите и връзките си. Това ще помогне да се отървете от ненужната бъркотия и ще ви позволи да изчистите личното си пространство. За много хора, които не играят никаква роля в живота ви, вие изразходвате много енергия и време. И като се отървете от такъв баласт, ще стане по-лесно да продължите напред.

Пазете се от чужди съвети и външна намеса в живота си. Лесно можете да привлечете към себе си измамници. Вашата вродена находчивост ще ви помогне да излезете и от най-нестандартната ситуация само като победители. Ако можете да отстоявате себе си и да покажете характер, ще можете да спечелите и най-трудното състезание.

През февруари ще имате възможност да се докажете или да направите нещо невероятно. Възможен е ярък обрат в личния ви живот или кариера и ще бъдете много доволни от начина, по който върви животът ви през този месец. Най-накрая ще можете да си позволите това, за което сте мечтали. Февруари ще бъде благоприятен месец, в който да сбъднете мечтите си, каквито и да са те.

За вас ще дойде златно време на постижения и успехи, включително и във финансовата сфера. Старата поговорка, че тези, които имат късмет в любовта, имат по-малко късмет във финансите, не се отнася за вас. Защото в тези две области на живота може да възникне ситуация, която да ви накара да се реете на няколко сантиметра над земята в радост. Ще почувствате емоционален подем. Любимите хора ще бъдат източник на вдъхновение през месеца. В края на зимата искате най-простите неща – топлина и домашен уют.

Дева – Скъпи Деви, през февруари ще се чувствате жизнени, социални и креативни. Месецът ви носи, както предизвикателства, така и възможности. През февруари звездите ще бъдат благоприятни за тези, които се занимават с бизнес и са готови да се развиват в тази посока, да научат нещо ново и да въведат свежи идеи.

Транзитът на Венера и Марс през VI-я ви дом може да ви помогне да подобрите материалното си положение, ако сте готови да работите сериозно, да полагате усилия, да бъдете педантични и да действате с прагматизъм. Деловият живот ще продължи да се развива и в определен момент ще почувствате, че нямате време да се адаптирате към събитията. Постепенно, полагайки усилия и продължавайки да работите активно, ще можете да свикнете с новия ритъм на живот, да станете много по-продуктивни и по-богати.

Ще се сблъскате с някои промени в живота си през февруари, така че трябва да бъдете предпазливи и внимателни, когато правите важни избори. Може да ви се наложи да правите компромиси, но звездите са на ваша страна и ще ви донесат късмет и положителни резултати. Също така ще имате нови възможности да покажете своите умения и таланти по различни начини.

Важен съвет за месеца: опитайте се да запазите спокойно и трезво мислене във всяка ситуация, особено в областта на личния живот и романтичните отношения. Не бива да действате прибързано и да се поддавате на изкушения: емоционалната стабилност е ключът към успеха в личния ви живот през този месец. Мнозина представителите на знака ще преживеят процъфтяващ любовен живот, водени от търпение, толерантност и вътрешен мир. Този период предлага възможност за укрепване на връзките им, вероятно разпалвайки страстни и романтични моменти.

Везни – Скъпи Везни, през февруари благоприятната астрологична конюнктура ви вдъхновява и помага да проявите талантите си, да оцените себе си и да демонстрирате своята уникалност, което може да има отлични ефекти в професионален план и по отношение на материални печалби. Тъй като Слънцето във Водолей е подходящо за реформи, затова не се придържайте към обичайният начин на живот. Време е да трансформирате съзнанието си и да го изчистите от вредните нагласи. Медитативните практики ще бъдат от реална помощ в това.

Най-доброто време за стартиране на независим проект, печелене на пари от дейност, която досега сте смятали само за хоби, стартиране на нов продукт или представяне на ваше творение на хора, които могат да ви помогнат да го завършите. Може да се появи тенденция да бъдете твърде разточителни, затова се старайте да бъдете по-умерени. Време е да бъдете пестеливи и да не харчите повече, отколкото е разумно или дори да отделите нещо настрана. Не са изключени непредвидени разходи, затова е добре да имате малък резерв. Ако знаете, че имате здравословни проблеми, не ги пренебрегвайте, а посетете специалист.

Акцентът през февруари пада върху 5-я ви дом (на любовта, творчеството, себеизразяването, децата, финансови спекулации), което значи, че основните събития ще бъдат в тези области. Не ви липсва нито ентусиазъм, нито желание да се забавлявате. Някои Везни приемат да направят крачка напред към лична трансформация с помощта на любовта, стъпка към други концепции за изграждане на любовните отношения. Ако вече сте във връзка, можете да се възползвате от благоприятните влияния през месеца, за да върнете страстта, забавната част и романтиката в семейния си живот. Възможно е в живота на много необвързани представители на знака да се появи любов, каквато не са познавали досега.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, деловият живот в началото на февруари ще е изпълнен със събития, активността ще се увеличи многократно. Важно е да изчислите действията една крачка напред и да се придържате към разработения план. Объркването в живота ви ще бъде преодоляно чрез вътрешна концентрация.

Всичко, за което сте работили толкова дълго, започва да се получава. Внезапни съвпадения, полезна информация – това са малките неща, които съставят картината на успеха. Ще можете да извършите необходимите трансформации, без да противоречите на принципите си, да укрепите авторитета си и да повлияете на хода на текущите събития. Важното е да знаете границите на търпението, деликатността, тактичността, както и техните недостатъци.

В любовния ви живот нещата все още ще вървят доста добре през първите дни на месеца и ще имате много добра комуникация с партньора си. С напредването на месеца обаче другите ви проблеми няма да ви оставят време да се занимавате с нищо друго и това може да има негативен ефект върху любовните ви отношения. Влизането на Плутон във Водолей и 4-ти дом във вашия слънчев хороскоп бележи периода на интензивни промени във вашия дом и семейство. Скоро ще осъзнаете, че ситуацията у дома е доста натоварваща. Чувствате, че постоянно се опитват да ви се наложат и че винаги намират начин – пряко или косвено – да постигнат своето, без да се съобразяват с вашите желания и нужди. Ако сте необвързани, ще имате много нови запознанства и флиртове, а може внезапно и неочаквано да се окажете във връзка и да се почувствате много влюбени. Но бъдете внимателни, защото същото може да приключи неочаквано въпреки големия ви ентусиазъм.

Стрелец – Скъпи Стрелци, месец февруари ще предостави много благоприятни възможности, които може и да не забележете, поради липсата на обичайното усещане за напрежение, което би ви стимулирало да бъдете активни. Затова пък творческите представители на знака и индивидуално развиващите се личности, които следват пътя на самоусъвършенстването и самореализацията, ще могат да използват това време плодотворно. Някои ще получат заслужено уважение, възможност свободно да управляват времето, да планират нещата и да действат по свое усмотрение.

Това е чудесно време за самообучение, професионално развитие, уреждане на правни формалности и изготвяне на важни документи. Опитайте се да не пропускате шансовете и започнете да реализирате своите планове, проекти и творчески инициативи. Когато преодолявате трудности, старайте се да действате по нетрадиционен начин и да контролирате ситуацията. По този начин ще можете успешно да управлявате делата, в които както вълците ще бъдат нахранени, така и овцете ще бъдат в безопасност.

Това, което може да ви изглежда лесно и просто, не винаги може да се окаже такова. Може да се възползвате от естественото си чувство за хумор, с което винаги сте подхождали към оценката на повтарящи се събития, което винаги ви е помагало в моменти на криза. Събитията ще изискват от вас да покажете различни качества на характера. Авантюризмът и духът на експериментирането ще тласнат мнозина към рисковани начинания, чийто изход не може да се предвиди предварително. Готовността ви да приемете всеки изход от „играта“ ще бъде показател за истинска творческа свобода и духовна независимост. Повишената сексуална привлекателност може да провокира проявата на ярки и страстни чувства към вас от страна на противоположния пол.

Козирог – Скъпи Козирози, февруари е благоприятен за стабилизиране на деловата сфера. Хората около вас ще бъдат изумени от ентусиазма и деловата ви дейност. Ще се чудите сами как успявате да сте в крак с всичко. Вашите цели започват да се изпълняват и вие ставате наясно, че положителните промени, които сте пожелали, ще бъдат реализирани много скоро. Финансовата област също е по-добра. Февруари ви предлага доста възможности и перспективи, може да донесе точно това, което сте искали толкова дълго време. Не бива да се доверявате на непознати хора, както и на тези около вас, в които имате и капка на съмнение.

В началото на месеца се засилва склонността към възпаления и инфекции, както и главоболието. Вследствие на стреса е възможно да се появи безсъние и нужда от повече почивка. Възможно е да почувствате изтощение в края на месеца, а кръвообращението ви да е слабо. Укрепвайте имунната система, спете достатъчно и се хранете правилно. Трябва да намерите възможност за почивка, тъй като ви очаква натоварен период в бизнеса. Освен това малка ваканция ще укрепи връзката ви с любимия човек. В семейния живот ще срещнете взаимно разбиране и пълна подкрепа, освен ако, разбира се, вие сами не започнете да провокирате конфликти.

През първата половина на месеца Венера е във вашия знак и това всъщност символизира, че можете да спечелите много симпатии, да се занимавате с процедури за грижа към външния си вид, да актуализирате гардероба си и да правите много хубави неща за себе си.

Също така, през първата половина на месеца за Козирозите, които са във връзки, ситуацията не е най-добрата, отношенията са сложни. Трябва да промените нещо в отношенията си с партньора. Внесете нещо ново в емоционалния си живот, бъдете повече заедно. Не превръщайте всичко в спорове, ревност и други подобни.

Водолей – Скъпи Водолеи, през февруари се опитайте да използвате обстоятелствата на този месец като стартова площадка, за да отворите нови хоризонти в живота си. Ще имате голям стимул да реализирате възможностите си и да продължите да просперирате. Звездите ще помагат на смелите и инициативните. Ще бъде глупаво да пропускате възможностите, които самата съдба ви поднася. Добър момент за коригиране на грешки, направени в миналото. Това се отнася както за служебните, така и за личните отношения. Дисциплината и самоувереността ще ви помогнат да се отървете от всичките си проблеми.  Избягвайте клюки и общуване с провокатори и при никакви обстоятелства не се оставяйте да бъдете въвличани в конфликти. Основната ви тактика през този месец, която може да даде положителен резултат, е спокойствие и доброжелателност. Като цяло ще сте пълни със сили и възможности лесно да постигате целите си и да решавате всякакви въпроси. Актуализираните контакти ще бъдат много полезни за  вас, тъй като в тях ще намерите нужната подкрепа, нови преживявания и нужната ви информация.

Началото на месеца носи спад на имунитета и енергията, което може да се отрази най-вече в главоболие и болки в костите. Трябва да работите върху физическата активност, да въведете повече движение. Докато преминавате през този период, помнете, че еволюцията на душата ви е от изключителна важност. Приемете както уроците, така и похвалите, тъй като те оформят житейският ви път.

Имате подкрепата на планетарни аспекти, за да започнете по-стабилен емоционален период за вас. Периодът, който ви предстои, е добър за уреждане на отношенията с емоционалния партньор и преминаване към една по-спокойна фаза на връзката ви. Втората половина на месеца ще бъде значително по-спокойна и ще имате отлична комуникация с партньорите си.

Риби – Скъпи Риби, февруари ще ви донесе нови идеи и възможности за тяхното осъществяване. Имате всички ресурси, за да реализирате плановете си възможно най-скоро. Освен това хората около вас не отказват да ви подкрепят. Прагматичният танц на Сатурн в Риби ви насърчава да сбъднете мечтите си. Съпротивата срещу промените може да е инстинктивна, но през този месец ветровете на промяната примамват с обещания за личностно израстване и неочаквани прозрения.

Във финансовите въпроси ще има промяна към по-добро, но много ще зависи от това колко разумно управлявате собствените си доходи. Звездите ви съветват да не се втурвате в нов бизнес в ущърб на стария, а да разпределяте разумно собственото си време и енергия. Внимателно подбирайте с кого общувате, особено в работата, внимателно проверявайте всички документи, които подписвате.

Картата ви показва емоционалност и чувствителност към околната среда и външните условия. От една страна, стабилните и хармонични енергии дават благополучие, жизненост и находчивост. От друга страна, непредсказуемостта и хаосът допринасят за тревожността, намаляват имунитета и причиняват заболявания.

Обърнете внимание на здравето си: февруари е времето, когато тялото ви се нуждае от почивка, когато липсата на витамини и слънчеви дни може да има пагубен ефект върху имунитета ви. Посветете колкото се може повече време на хобито си, намерете интересна дейност, която ще ви позволи да облекчите нервното напрежение, да превключите и да се отпуснете. Това е чудесно време да вдъхнете живот на новите си идеи.

Последните дни на февруари ще бъдат прекарани в любовно опиянение, всичко ще бъде подчинено на чувствата. Опитайте се да запазите спокойно и трезво мислене във всяка ситуация, особено в областта на личния живот и романтичните отношения. Ще има много изкушения да се хвърлите стремглаво във водовъртежа на романсите и страстите, но не бива да действате прибързано и да се поддавате на тези изкушения: емоционалната стабилност е ключът към успеха в личния ви живот през този месец.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.