10 признака, че имате хармония между физическото и емоционално здраве

Колкото по-бързо се формират духовните ни „молекули”, толкова по-рано те започват да внасят своя принос във вибрациите на душата

Човек става по-гъвкав в отношенията си с другите хора. Това способства за ускореното попълване на вътрешното енергийно ниво.

Но ако живеем под постоянното въздействие на неблагоприятни обстоятелства и силен стрес, това ще намалява честотата на вибрациите на душата ни. И колкото те са по-ниски, толкова по-трудно е да разберем и обикнем хората около нас. Но как да разберем дали душата ни вибрира на висока честота? Ето някои признаци.

Постоянно възхищение от живота

Колкото на по-високо ниво са вибрациите на душата ви, толкова по-възхитителен, мотивиращ и енергичен ви се струва животът. Сънят ви става по-дълбок и релаксиращ. Сутрин се събуждате изпълнени с енергия и готови да се справите с всичко, което срещнете по пътя си.

По-здрави сте отпреди

По-високата честота на душевни вибрации е полезна не само за духовното, но и за физическото здраве. Новопридобитата работоспособност и позитивният поглед към света помагат да се почувстваме много по-способни и силни. Имунната система работи като часовник и ако се разболеем, оздравяваме много по-бързо.

По-пълнокръвно възприемаме заобикалящия ни свят, което заедно с ускорената реакция помага да избегнем травмите и навреме да обърнем внимание на потенциални здравословни проблеми.

Чувствате се по-способни

Високата честота на вибрациите на душата ви изпълва с невероятна енергия и концентрация. Това ви кара да се чувствате много по-добре, и способства за постигане на целите. Проблемите, които са ви се стрували непреодолими, вече не са препятствие за вас.

Общуването е много по-ясно и ефикасно

Повишената честота на душевни вибрации превишава тази на обкръжението ви и ви е много по-лесно да изразите мнението си и да представите гледната си точка.

Финансова стабилност и самоувереност

Когато сте способни да поддържате висока честота на вибрациите на душата, с времето автоматически се избавяте от лошите и неефективни шаблони на поведение. Това, на свой ред, ви помага да вземате по-отговорни и разумни финансови решения. Вселената цени усилията ви и ви възнаграждава.

Morkadis

Взаимодействието ви със заобикалящия свят е много по-приятно

Незначителни негативни събития или ситуации вече не могат да развалят настроението ви както преди. Вие буквално излъчвате позитив и разбиране. Затова не се учудвайте, че хората реагират по съответния начин на това.

Интуицията ви е по-бърза

Започвате да действате в известна степен интуитивно. Понякога ви се струва, че сте способни да виждате бъдещето. Подсказките на интуицията буквално изхвърлят от съзнанието ви ненужните и непродуктивни мисли. Очите на вашата душа гледат напред много по-ясно отпреди, а вътрешният ви глас неизменно ви насочва по правилния път.

Не се съпротивлявате на потока, а плувате заедно с него

Научили сте се да получавате удоволствие от всекидневния живот, като просто го живеете, а не се опитвате да промените невъзможното.

Струва ви се, че времето се е ускорило

По-високата честота на вибрациите влияе на възприятието за време. Струва ви се, че то се е ускорило, но сте в състояние да възприемете всеки негов момент и да му се насладите. Това по-ясно и бързо възприятие на заобикалящия ви свят ви помага да мислите за времето като за непрекъснат поток, сливайки неговите моменти в едно.

Изглеждате чудесно

Поради това, че сте преизпълнени с кипяща енергия и буквално се къпете в любовта и уважението на околните, вие изглеждате много, много добре. На хората им се струва, че светите с някаква вътрешна светлина.

Каквото и да облечете, го носите с невероятна увереност. И дори в анцуг изглеждате по-добре от много други в скъп вечерен тоалет.

инфо: popantofi.com

Вижте още:

Един психологически експеримент, който ще промени живота ви

10 научни факта за щастието

Как да вземеш в ръце всичко, за което мечтае сърцето ти

Правилото на 20-те минути гарантира успех и добро здраве

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.