Четири заклинания на будистките монаси (здраве, щастие, любов, пари)

Будистки монасиБудизмът е учение изпълнено с мистика и в днешно време печели все повече и повече последователи по целия свят. Една от основните асоциации, свързани с будизма са неща като „мъдрост“ и „самоконтрол“. Освен за духовно усъвършенстване, в техните учения съществуват и техники, които са практически заклинания, целящи да постигнат реални резултати като любов, здраве, пари или щастие.

Заклинанията имат невероятна сила. Но преди началото на ритуала трябва да постите поне едно денонощие и да медитирате минимум 3 часа. След това действате така, както изисква всяко заклинание.

За любов

Постете и медитирайте цял ден. След това, като настъпи нощта, седнете в тъмна стая и шепнешком повторете четири пъти: „то-до-си-роан-ват мон-ран“.

Този ритуал трябва да се извършва 3 вечери под ред. Пригответе се да обичате и да бъдете обичани. Запомнете, че заклинанието не действа веднага. Ето защо, за да затвардите резултата, трябва няколко пъти месечно да извършвате подобни процедури. Най-добре е цикълът от заклинания да започне при пълнолуние.

За щастие


Постете един ден и една нощ. Преди да си легнете, медитирайте. Сутринта, едва събудили се прочетете заклинанието, като бавно разчленявате думите: „ло-ан-антафари“. По време на четенето си мислете за нещо приятно. Ритуалът трябва да се повтаря една седмица.

За здраве

Постете и медитирайте цял ден, докато дойде вечерта. При това си мислете за това, как тялото ви се изпълва със здраве, вие ставете по-бодри, по-силни и по-жизнерадостни. На следващия ден, още преди изгрев слънце, бавно произнесете: „чуне-до-алма рунг-нинд“. Повтаряйте това заклинание всяка сутрин в продължение на 10 дни и вече на единайстия ден ще почувствате, че силите и здравето ви са се утроили.

За пари

По време на еднодневно постене и медитиране се помолете за онези дребни неща, които бихте направили достатъчно пари – за благородни цели, за хора, на които бихте помогнали. Точно в полунощ вдигнете ръце над главата си и произнесете отчетливо „кунг-ро-но алма ни-ло-та-вонг“. Повтаряйте заклинанието един път седмично в продължение на 3 месеца.

Всички заклинания се четат така, че гласните букви да вибрират.

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.